• Pertinax

    Hjälp med Cerazette!

    Jag åt Cerazette i två år. Första månaderna blödde jag konstant och helt plötsligt slutade det bara. Hade ingen mens alls på 1,5 år. Sen började jag få som brunaktiga flytningar och blev orolig. Gick till gyn där de sa att det var ganska vanligt att det blev så med Cerazette. Var dock väldigt stabil i humöret när jag åt dem, till skillnad från med Trionetta. Men fick mycket finnar, både i ansiktet och på ryggen. Valde i samband med dessa blödningar att sluta med hormonella preventivmedel. Nu dras jag istället med vansinning mensverk och blir en riktig PMS-häxa. Pest eller kolera liksom. Men proppar mig iallafall inte full med hormoner längre.

  • Pertinax
    1700tal skrev 2012-02-27 20:22:30 följande:

    Jag äter Female Balans för samma problem. Har alltid haft fruktansvärd mensvärk första dagen (så jag får stanna hemma) men uthärdat eftersom jag visste det gick över. Sista året har jag dock utvecklat sån extrem PMS att det nästan förstörde mitt förhållande (på fullaste allvar). Började med Female som ett sista halmstrå på rekommendation och har nu ätit maxdosen i nästan 4 mån. Man når full effekt på 3 mån. PMSen minskade gradvis och nu sista ggn (denna vecka) märkte jag inte ens av det.


     


    Det mest märkliga är att min mensvärk märks mindre (är dock inte helt borta), en helt oväntad effekt.


     


    Så det kan vara värt att prova som ett alternativ för dig kanske?


    Åhå, tack för tipset. Min karl blir rädd för mig när jag blir sådär arg. Och jag blir nästan rädd för mig själv ibland. Känns verkligen som att jag ska explodera... Och det värsta är att jag inte har något att vara arg över. Hjälper det mot sötsuget också?
Svar på tråden Hjälp med Cerazette!