Inlägg från: ElinFalk85 |Visa alla inlägg
  • ElinFalk85

    Vågar jag?

    jag och min blivande man bestämde oss efter 3 månader att vi skulle gifta oss. jag har råkat mycket illa ut i livet av killar tidigare, men kände att thomas är den jag vill leva livet med.
    han friade till mig när ringarna kommit, och vet du hans friarmat var hans pannkakor med blåbärssylt.
    jag fullkomligt älskar hans pannkakor och är tokig i blåbär så han prickade ju rätt. han hade gjort det mycket enkelt, han hade 2 vaser med röda rosor i och 3 stora fina blockljus som han hade tänt.
    såå pannkakor kan också vara friarmat =D.

  • ElinFalk85
    Lejonhjärta skrev 2012-02-27 20:37:02 följande:
    Gud så gulligt!!! :) Blir alldeles glad när jag läser om det urgulliga han gjorde. Så fint. Så personligt! 

    Angående tid så är jag och min kille nyförlovade (alla <3 dag) och planerar bröllop till nu i sommar! :)
    Och vi blev ihop i Okt förra året så för oss går det undan. Men jag känner helt ärligt att det finns inget att vänta på. Jag vet i mitt hjärta att han är den som är till för mig.Jag har aldrig trott på själsfrender förän jag träffade honom och om det finns sådana så är han defenitivt min. :)

    Så kör på.... Det enda du kanfå är ett nej.... Och det lär du inte få. Nej:et alltså!
    Lyckospark!! 
    tack snälla du =).
    jag fick chokladdoppade jordgubbar till efterätt, mumms!!! han var väldigt nervös. jag åkte iväg och skulle vattna blommor hos mamma och åkte i mysbyxor osv. och kommer hem till det där haha. jag blev väldigt förvånad och glad, glad så jag grät.

    jag är precis som du, jag skulle aldrig gifta mig, litade inte på karlar och mådde allmänt pyton. men så kom tornadon thomas och rörde om rejält. NU vet jag vad kärlek är =D. vi gifter oss på valborg i år, jag i en sån där puffig princessklänning och han i sin fina kostym. vi har sparat pengar varje månad och ska vara på restaurang, lata som vi är hihi.
  • ElinFalk85
    bubblan85 skrev 2012-02-29 11:02:07 följande:

    Åh, har precis varit iväg och hittat ringar. Blev två stycken stålringar lätt kupade. Tänker att de kan gå och använda även senare (dvs på höger hand) och försäljaren sade att jag även får byta om det skulle behövas. Sen önskade hon mig lycka till. Jag är så nervös att jag svettas och mår illa. Dessutom går jag runt och tokler hela tiden, haha. Känner mig som en 7-åring!


     


    Dags att fixa maten, sen ska jag fara och hämta mina skidor som min sambo av någon amledning lämnat hemma hos sina föräldrar.


     


    Lycka till ikväll teddy82!!


    hejja hejja pepp pepp!!!!!!!
  • ElinFalk85

    ja men ni ser tjejjer, klart era karlar vill ha er =), ni är ju pinglor!! =).

Svar på tråden Vågar jag?