• pulmonate

    I vilket land ska vi gifta oss?! Hjälp...

    Jag är också halv australisk halv svensk, med killen som är ifrån Italien. Vi bor i Italien och hela hans släkt och vänner är här. Hela mamma's släkt är i Sverige och pappa finns inte mer, men hela hans släkt är i Australien. 
    Vi valde främst mellan Sverige och Italien. Jag hade alltid föreställt mig att gifta mig på Hven i södra Sverige. Men när jag började titta på priserna så märkte vi snart att vi inte skulle kunna ha vår drömfest.
    Vi gifter oss i ett slott i Italien på Gardasjön, och sen ska vi ha vår bröllopsresa i Australien. Vi kommer även att ha en mer avslappnad fest i Australien, typ BBQ med pappas sida av släkten.
    Var i Australien är du ifrån? 


  • pulmonate
    Estelle skrev 2012-02-27 19:58:39 följande:
    Sydney
    Åh vilket lätt svar. Det är ju den enda staden folk känner till. Själv får man beskriva det som "900km norr om Sydney... Byron Bay, Australiens mest östliga punkt". 
  • pulmonate
    Willow skrev 2012-03-01 18:19:52 följande:
    Varfor inte ha tva fester om det ar ganska 50/50 med gasterna och land. Kanske ha en storre fest i Sverige och en lite mindre i Frankrike?
    @ pulmonate - erat brollop later helt fantastiskt, det kommer bli sa vackert!  
    Ja visst är det kul med två fester! 
    Självklart är vår stora fest i Italien (i samband med vigseln...7 rättersmiddag) och sen kommer den i Australien vara väldigt avslappnad typ BBQ i trädgården. 
    Men om jag hade varit TS så antingen hade jag haft hela i Frankrike så att alla reser, och sen ingen i Sverige eller England, eller i Sverige med en Engelsk fest efteråt. 
  • pulmonate
    Estelle skrev 2012-03-02 19:56:52 följande:

    Nej, hon kommer från själva staden.


    Jag kan faktiskt fler städer: Canberra (huvudstad), Melbourne, Darwin, Robinvale o.s.v. ;)


    Hehe, jag menade att när JAG säger att jag är ifrån Byron Bay ser alla helt frågande ut och säger "är det nära Sydney eller?" och så får man svara "nej, 900km norr om Sydney". 
    Mmm, som aussie så tar jag det för givet att du kan fler städer!  
Svar på tråden I vilket land ska vi gifta oss?! Hjälp...