Inlägg från: Tokig |Visa alla inlägg
  • Tokig
    Protexblue skrev 2012-03-06 16:34:48 följande:
    Tänkte bara fråga alla som tänkt sig att köra med höga klackar i kyrkan och sen byta till ballerina på festen, hur går de med klänningen då.. Jag funderar också på att byta skor till något lägre på festen, men då kommer ju klänningen bli för lång.. Eller? Fundersam, för mycket att tänka på.. =)
    Jag ska byta klänning till festen så då löser sig ju problemet :)
  • Tokig
    pulmonate skrev 2012-03-07 09:22:45 följande:
    Jag kör samma skor och samma klänning! Varför bytar man klänning?? Man har ju trotts allt köpt en jätte fin klänning så kan man väl i alla fall ha den hela dagen!! :) Med släpet kommer jag att sy dit snören inuti klänningen så att man kan göra en "bustle" och haka upp släpet, så slipper man det under festen. 
    Min klänning är just nu tänkt för att kunna ha 5cm klackar, men har jag ballerina så ÄR den för lång. Så att byta mellan klack och ballerina tycker jag inte blir bra. Det är inte snyggt om klänningen hänger på golvet. Men för er som vill byta så föreslår jag att prova med båda sorters skor och se hur just er klänning se ut. Prova även att gå runt, snurra, mm.

    Ps. Nu har jag beställt dom där ballerinorna igen i 2 storlekar. Mamma fick inte hämta ut dom eftersom de stod på mitt namn.

    Jag mätte mina fötter igår för att få reda en gång för alla vilken storlek jag borde ha, men tyvärr löste det inget. Mina fötter är 24cm lång. 38 = 23,3 - 23,9 och 39 = 23,9 - 24,6. Så jag är precis mitt emellan, men kanske oftare 39. Tygskorna jag beställde har jag känslan av töjer sig, så då kanske det är 38an som är mer lagom sen. 
    OT: men jag byter klänning för att bli mer bekväm. Kommer ha en ganks klassisk brudklänning under vigsel och middag och sedan vill jag kunna skaka loss ordentligt på dansgolvet. Så det är en ren bekvämlighetsgrej för mig.
  • Tokig
    Just Me skrev 2012-03-24 19:31:55 följande:
    Det blir dessa, älskar dem!


    Du & Jag 23/3-2013
    Jättefina!!! Var har du hittat dom?
  • Tokig

    Är det någon som vet vad detta är för skor? Eller har ni sett nåt liknande i rött med låg/lagom klack?


     


  • Tokig
    s83 skrev 2012-05-24 21:13:31 följande:
    Någon som ska byta skor under dagen? Jag funderar på det.

    Jag ska byta både klänning och skor har jag tänkt. Efter middagen. Men jag har inte hittat några fina ballerinor än. Har skapat en tråd om det. www.brollopstorget.se/Forum-1-74/m4174368.html


     

Svar på tråden Vad ska ni ha för skor??