• Anonym

    Oroliga för att gästerna ska lägga ut foton från vårt bröllop på internet

    Skriv med detta i festprogrammen om ni ska ha sådana, eller låt toastmastern/madame berätta om detta under kvällen - det hade jag gjort!

  • Anonym

    Jag har samma problem, har massivs med vänner som i tid och otid har framme mobiler och digitalkameror. Fotograferar allt och allt hamnar på facebook. Dels tycker jag inte om att vara med på bild men sen vill jag inte kunna  bli funnen så lätt med tanke på var jag arbetar. Även om min profil är så privat som möjligt så kan jobbrelaterade personer ändå råka hitta vänners profiler och se bilder på mig. Kanske är jag nojig men jag ogillar det skarpt. Tyvärr kan jag ju inte förbjuda någon att publicera sina bilder och tyvärr har folk ingen respekt för min vilja. Dock vill jag gärna ha många foton från bröllopet då det hade varit roligt att göra en fotobok för privat bruk som  jag vet att en del släktingar kommer vilja ha också (med fotografernas tillstånd att använda bilderna såklart) och jag är rädd att folk kommer vägra ta foton om de inte får publicera dem av ren trots.. (ibland undrar jag hur gamla mina vänner egentligen är.. ;) )

    Tyckte att Väktarbruds förslag ovan verkar bra :) Jag vet inte om mina vänner respekterar det för det men värt ett försök åtminstone. :)

Svar på tråden Oroliga för att gästerna ska lägga ut foton från vårt bröllop på internet