Inlägg från: Juli2013 |Visa alla inlägg
  • Juli2013

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Åhh skönt att höra att det är fler som drömmer mardrömmar, hehe. Jag drömmer kanske en gång per vecka och det är riktiga mardrömmar och verkligen ångest, vaknar helt kallsvettig. Det är olika saker, antingen har klänningen inte kommit, prästen dyker inte upp, frisör och makeupartist kommer ej så jag får något halvdant och tycker jag ser förjävlig ut.. hehe. Svettigt!! :)

  • Juli2013

    Jag ska dock satsa på heta underkläder, hihi. onödiga pengar kanske, men det är mycket som är onödigt i så fall tänker jag, det är ju en gång i livet och jag tycker det är roligt att satsa! :)

  • Juli2013

    Jag har börjat få lite småpanik över allt som är kvar :) bordsplacering gör vi inte förrän osa har passerat, och festprogram gör våra toastmastrar, men det är mycket annat kvar!
    Underkläder och skor till mig Boka manikyr (slog mig härom dagen) Våra mammor ska göra tårta ihop och det behöver planeras på ett eller annat sätt, hyra tårtställning Skicka in hindersprövning, göra efternamnsändring (vi måste bara få igenom namnet först!) Bestämma präst och boka tid med denna Ljudanläggning finns tydligen inte i festlokalen, ordna sådan Boka frisör till min blivande på morgonen Transport till kyrkan Presenter till tärnor, marskalker osv Dukar, servetter Korgar till toaletterna Brudbukett plus övriga blommor Köpa ring! Stråkkvartett till mingel innan middag Planera vigsel, bestämma psalmer osv Köpa alkohol
    Det är bara vad jag kommer på på rak arm... Panik? :)

  • Juli2013

    Tack för peppen!!
    Ja mycket är nog bara att göra, det som krånglar till är att vi ska gifta oss på en liten ort med litet utbud, vi bor ca 80 mil därifrån, och har dålig koll på vad som finns och kan inte kolla så mycket själva :) så svårt att veta! Tårtställning t.ex verkar inte gå att få tag i där.. :) frisörer har vi också noll koll på.
    Men jag ska försöka ta tag i en grej i taget! Tack!

  • Juli2013

    Åhh tack för alla tips! Ni är ju bara grymma! :)
    Åh ring vet jag inte än, har inte hunnit :) vi måste ta en tur till butiker här i stan och prova med förlovningsringen...hoppas få någon idé. Man ska bara hinna allt!
    Nej det är klart, man måste inte ha tårtställning, men eftersom våra tårtor eventuellt inte blir så proffsiga, så tänkte jag proffsa till det lite med en ställning :) så ser det genast lite snyggare ut! Jag ska ringa maxi, bra tips! (Vi reser dit ett par veckor innan så det är svårt att hyra här där vi bor)
    Pamjofre den tråden har jag missat, ska genast titta, tack!
    Sen har vi dykt på ännu ett problem, vi har tvingats konstatera att det kommer bli trångt att klämma in alla gäster inne i lokalen, alla verkar tacka ja :) så vi måste börja leta runt efter tält att ställa utomhus, och sitta där under middagen.. Suck! Vi har varit för optimistiska helt enkelt. Hoppas kunna ta tårta, dans, bar osv inomhus, för lokalen är verkligen sagolik .

  • Juli2013

    Åh tack vad alla är snälla här, massa bra tips! Bra tips med jysk, vi behöver dock tält för 85 pers så jag tror inte vi kan köpa ett utan kommer nog måsta hyra.. Det är jag som varit dum och till varje pris ville ha min drömfestlokal, har tittat på den sen jag var liten, och bortsåg lite från att själva sittdelen på nedervåningen är i minsta laget. Trodde ju också att några skulle tacka nej men alla verkar komma :) jätteroligt också förstås.
    Börjar kännas lite bättre nu då jag har sett att tälten kan göras rätt mysiga och jag har sytt vimplar och köpte pomponser och har massa kandelabrar osv, plus att vi kan gå in och ha tårta och fest sen :)
    Tårtställningstråden var lite gammal tyvärr.. bilderna verkar inte finnas kvar. Hoppas det dyker upp andra tips! Inte så dum idé att snickra själv ändå.
    Kago09: jag drömmer mardrömmar nästan varje natt, så jobbigt!! Svettigt och värsta ångesten, vaknar kallsvettig. Allt är kaos, inget är rätt, inget är på plats, allt går fel :) hur ska detta sluta, är ju tre månader kvar! Vet ju att jag har lätt för att bli stressad så det förvånar mig egentligen inte :)

  • Juli2013

    Vi har osa 1 maj, bland annat för att om alla kommer måste vi fundera ut en plan B för att alla ska få plats :) det verkar ju nu som att de allra flesta tackar ja, och skulle någon tacka nej så är det tyvärr bara bra i det här läget... :)

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!