Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    åh vad duktiga ni är som orkar planera bröllop trots att ni har barn att ta hand om. Vi har bara oss själva och hundarna så klart.

    Men sen är vi av den åsikten att vi vill vara gifta innan vi skaffar barn. Vi har hittat en del fördelar. dela att man kan spara så mycket mer pengar. Men ni är som sagt väldigt duktiga som orkar.

  • Pagnie
    eddan skrev 2013-04-08 23:17:01 följande:
    Pagnie och Kagoo - Jag har alltid tänkt mig att jag skulle gifta mig innan jag skaffade barn. Men sen blev det som det blev ;) Både mina barn har blivit till genom slarv...men skulle inte göra nåt ogjort för en sekund :) Dom är det absolut bästa som hänt mig!! Men med en blivande 1-åring och en 2-åring i huset är det fullt upp och det är inte många minuter per dag man har tid eller ork att tänka på bröllop ;) Vårt bröllop har en låg budget just pga att jag är föräldraledig och vi sparar till att kunna köpa hus. Men jag tror absolut inte att det kommer känns eller se ut lågbudget :) Tycker vi är rätt bra att att fixa fint med en liten peng!Bra att det är fler än jag med mardrömmar hehe ;)Ni som har färdig klänning, ringar, skor...ja allt. Kan ni inte visa bilder/länkar? :)Klart man ska satsa på underkläder om man känner för det ;) Jag kommer självklart ha sexiga fina vita underkläder men liksom strumpeband och raffset är inte min grej. Och min blivande man är inte den som är specielt fascinerad av underkläder utan tycker väl mest dom är i vägen :P Så satsar hellre pengarna på annat!Är det nån av er som försöker gå ner i vikt innan bröllopet? Jag är nöjd med vikten. Okej 1-2 kg kanske skulle kunna försvinna men är rätt smal :) Men däremot vill jag ta tag i lite träning...tänkte försöka köra med lite hantlar och snygga till axlar och armar :)           
    ja ibland blir det ju inte som man har tänkt sig helt enkelt. men jag såg väl  på hur min mamma gjorde och hur det slutade och bestämde mig att jag absolut inte ville ha det så utan jag ville ha drömmen för mig. Så giftemål först och utbildning och fasta jobb osv osv. Jag kan ju nämna att jag är lite utav en trygghetsnarkoman också som helst vill ha kontroll på allt.
    Sen blir det barn och efter det tänkte vi köpa hus.
    förstår att det begränsar en del med så små barn och att inte jobba men ni kommer nog absolut göra det bästa utav det ni har. Vi har kört så här att vi har varken tid eller ork att fixa något själva så det mesta har vi folk till och det får kosta vad det kosta vill.

    Nejdu vikten är bra som den är. är alldeles för smal och kan inte göra så mycket åt det tyvärr. 58 kg står jag på och är 178 lång så jag skulle behöva några kilo extra. men nu passar ju klänningen så nu får det vara som det är.
    Var dock på gymmet igår med en kompis och hon är galen och puschar så jävla bra så nu har jag träningsvärk from hell.
  • Pagnie
    eddan skrev 2013-04-09 15:04:04 följande:
    Ja alltså jag tycker att det är helt rätt att göra som du Pagnie!  Spara så mkt pengar ni kan innan det är dags för barn är mitt tips! :)  Det är slitigt för förhållandet med småbarn  (även om det samtidigt är den lyckligaste tiden i livet samtidigt tror jag)  Men att kunna unna sig nån resa här och där och lite vardagslyx under småbarnsåren tror jag är guld värt!  Vi hade inte en krona sparat när jag blev gravid. Jag har jobbat och rest jobbat och rest innan. Och det är jag väl i och för sig glad över för har ju hunnit se en del av världen :)Och nä du behöver verkligen inte gå ner ett gram :)  Jag är 172 cm och väger väl 63 kg kanske. Trivs bäst kring 61-62 kg.Är det nån som har nåt tips på skor med låg klack? Helst max 6 cm men som inte ser tantiga ut? Tycker alla med lägre klack ser så tantiga ut. Behöver inte vara klassiska brudskor. Kan vara rosa tex. 
    ja det låter som ett bra tips. vi kommer sparar ihop 50 000 till barnet första år. alltså allt som vi kommer behöva köpa in. sen kommer vi spara ihop 100 000 för att dryga ut föräldrapenningen med varje månad. då har vi nästan det dubbla mot vad vi hade haft annars.
    så jag är nöjd. mycket nöjd. då kommer vi kunna ta någon weekend här och där. har svärföräldrarna nära också och detta blir i sådana fall deras första barnbarn och enda på väldigt länge skulle jag tro. så dom tar nog hand om bebis om vi behöver. vi kommer nog knappast få ha bebis ifred faktiskt.
    Men vi har bokat in 4 resor i år. två långresor och två weekends i någon stad i europa. Sen när bebis kommer blir det nog inte så många fler långresor men i alla fall weekends och någon solsemester.

    Men som sagt vi kommer ju ha en hel del sparat så det kommer nog gå galant.
  • Pagnie
    eddan skrev 2013-04-11 19:06:40 följande:
    Jag har lite fått för mig att jag inte vill ha vita skor...utan kanske blekrosa eller så.Men juli2013 gillade dom vita med låg kilklack du la in länken på.  
    tror det är många som inte har vita skor faktiskt. det blir lite roligare så tycker i alla fall jag. jag kommer ha marinblå skor :D
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-11 19:21:19 följande:
    Vi träffade fotografen och fotade oss lite i hans studio i em.
    Det kändes bra tycker jag!
    Vi ska träffas igen den 20 juni på den plats vi ska fotas då vi gifter oss för att kolla lämliga platser och så...
    Jag tror att det kommer att bli hur bra som helst!
    Bilderna han tog ikväll blev fina så nu kan jag lugnt bocka av att vi har valt fotograf och att det känns bra.

    Att både få parfoto, foton från kyrkan och ute på kyrktrappen med gäster/ familj osv
    15 fixade foton på fotopapper, alla foton på skiva att anv som vi vill för 3500 kr
    Det blir ju riktigt bra!

    Imorgon ska jag prova klänningen som sömmerskan kortat av och jag hoppas att det känns bra då med!
    vad roligt att träffa fotografen. och vilket bra pris ni fick. nu ingår ju vår fotograf i paketet vi har så jag har ingen aning om vad han tar men han är med från att allt börjar innan kyrkan där när vi åker limousine till natten när festen är slut. sen får vi alla bilder oredigerade och några redigerade på skiva. känns bra att få allt. samma sak med filmen. där får vi en redigerad och en oredigerad koipa.

    sen har vi ju två fotografer till. men dessa är vänner till oss så dom tar inte speciellt mycket. men dom är också med hela dagen. den ena sover med mig och tärnan på hotell på natten och den andra sover med sambon och bestman så dom fotar från vi går upp tills festen är slut på natten.
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-14 08:14:13 följande:
    Det bli säkert jätteroligt att ha bilder från precis heeeela dagen :)
    Och en film är ju toppen!
    ja jag kände att det verkligen var viktigt så det fick faktiskt bli så :D Känns jättebra att vi får det.
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-15 11:39:11 följande:
    Det blir säkert superkul att ha kvar det och få återuppleva allt så fort man vill :)
    jo men precis. tänkte faktiskt göra en fotobok efter bröllopet och ha bilder från verkligen hela dagen. :D
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-15 16:56:37 följande:
    Det lär bli några sidor :D
    haha jag hoppas verkligen det. och om svärmor fortsätter i samma takt och glömma personer som vi inte bjudit in så kommer vi behöva en fjärde fotograf
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-15 17:12:27 följande:
    :)

    Hur var det mer er förlovningsfest, blev det bra bilder därifrån?
    ja det blev det faktiskt. :P
  • Pagnie

    Här är jag och sambon under vår förlovningsfest. dock tagen av  en kompis då de andra bilderna ligger på den externa ;)


Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!