Inlägg från: Kago09 |Visa alla inlägg
  • Kago09

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Äntligen kan jag också få skriva här :0)
    Igår blev det klart att vi gifter oss den 13 Juli 2013, känns så overkligt och nervöst, killar i magen av lycka när jag tänker på det :0) Var inställd på att bli fru 2014 men förra veckan sa sambon att han tyvkte vi skulle gifta oss redan nästa år, så nu ska det sparas och planeras!

    Så nu börjar projekt leta lokal, har kollat för fullt på nätet och ska ringa runt i morgon! Vi håller på att kolla om vi ska göra egna inbjudningar eller betälla, är det ingen stor prisskillnad så beställer vi nog för att sprara jobbet :0)

    Vi har pratat om det mesta och vet hur vi vill ha det nu ska det bara göras också! Men först kan det vara bra att ha en lokal :0)

    Hoppas det går bra för er andra? 

  • Kago09

    Angående inbjudningskorten så hade jag först tänkt göra dem själv, men är inte superduktig på att pyssla + att det blev billigare att beställa och att jag sparar tid! Va spännande att ha bestämt klänning! Känner jag mig själv så kommer jag ändra mig 100 ggr innan jag bestämmer mig!! Hur har ni tänkt göra på bröllopsdagen med fotografering? Ska ni ta kort innan eller efter? Vi här pratat om att inte alls se varandra förrän i kyrkan Vad ska ni ha för dekorationer förutom dukningen, alltså i tak eller väggar, behöver tips???

  • Kago09

    Jättefin klänning, hade kunnat tänka mig en liknande men vill ha en klänning i tea/ankel längd!

    Hur går det för alla??
    Igår var vi och kollade på en lokal och ringde idag och sa att vi tog den :0) så det känns bra, nu har man datum, kyrka och lokal så nu kan man börja på riktigt! Det gick väl att få plats max 55 pers vid borden och vi pendlar på50-60 st på gästlistan! Vi ska sätta oss ner ordentligt efter helgen då vi har tid :0) och verkligen gå igenom vilka vi vill ska komma på vår speciella dag så att vi kan beställa inbjudningskort och så! Vi har tänkt skicka ut dem efter nyår! Först ska sambon komma i gång med vår bröllopshemsida, kan va bra att veta vad man ska skriva för adress på inbjudan :0)
    Kläder och ringar tar vi nästa år då vi vet mer vad vi har för storlek och så, vi  håller på att minska i vikt båda två och har satt nyår som målet att komma till målvikten!
    Just nu funderar jag mycket på dekorationer och dukning...ska jag sy vimplar?? ska vi ha stolöverdrag, ska jag sy dem? ska sy egna servetter eller köpa??? usch ja hur ska jag nånsin kunna bestämma mig...
    Hur tänker ni andra kring dekorationer?? Måste man ha saker hängandes i taket, kanske bli mysgare så??
     

  • Kago09

    Välkommen hit Julibrud13 och stort grattis! CoG: Det är inte lätt det här med klänning men det viktigaste är ju att det känns rätt och att man känner sig fin och är nöjd! Så hade det varit jag så hade jag köpt den och försökt sälja den andre! Själv ska jag vänta till efter nyår då jag hoppas nåt min målvikt! Har hittills gått ner 16 kg och helst 10 kvar så bara att kämpa på, vill känna mig som världens vackraste brud på min bröllopsdag

  • Kago09

    Jag har tio kg kvar till det jag vägde när jag och min sambo träffades. Sambokilon och 2 graviditeter har satt sina spår! Jag anmälde mig till viktväktarna online och det har fungerat jättebra! Nu äter jag mer normala portioner, blir mätt på mindre så det är skönt, enda motionen jag gör är att promenera, eftersom vi har hund så sker det automatiskt, unnar mig fortfarande sånt jag vill på helgen fast inte så som innan. Jag är en gottegris så hade jag bara förbjudit mig själv från vissa saker så hade det inte gått alls, nu vet jag att på fredag får jag nåt gott om jag vill! Sen är det ju en extra sporre att man vill känna sig fin i en brudklänning!


    Hoppas att klänningen sitter bra :0)

  • Kago09

    Ja nu vill att tiden ska gå fort Vi har ju kyrka och lokal, frågat tärnor och marskalker! Kollar catering som vi ska boka och knåpar på gästlistan inte helt lätt det där!! Sen kollar man ju tips på dukning o dekoration under tiden! Var i ullared i veckan, köpte blockljus och lila doftljus till toaletterna

  • Kago09

    Välkommen hit Gabriella! Vi gifter oss också 13-07-13 vad kul att titta på klänningar, hoppas du hittar någon fin!

  • Kago09

    Här går det också framåt sakta men säkert! Vi försöker vara delaktiga så mycket som möjligt båda två, fast det blir nog så att den gör det som intresserar den! Jag får bestämma mycket för min sambo men frågar ändå vad han tycker! Sålänge han får vara med och bestämma sina kläder Jag kommer nog stå för pysslandet inbjudningar och så,och sambon gör just nu vår bröllopshemsida, sen får han göra festhäfte, vigselprogram o spellista fast vi bestämmer tillsammans o han gör! Jag ska göra inbjudningarna själv, vi ska nog redan skicka ut dem vid nyår! Varför vänta egentligen!! Eftersom vi gifter oss under semestertider o att det är kronprinsessans födelsedag den helgen som firas på Öland så vill vi vara i god tid så folk kan få boende och så! Har hittills köpt papper till inbjudningar, ljus och lila lakan som jag ska sy servetter av! Kollar dagligen på nätet på klänningar och skor och kommer nog aldrig kunna bestämma mig

  • Kago09

    Varifrån beställde du klänningarna om man får fråga? Letar för fullt och ännu inte hittat nåt!!

  • Kago09

    Projekt här just nu är inbjudningar, hemsida och sy servetter! Klänning och ringar har jag ingen aning om har sådan beslutsångest, känns som att jag aldrig kommer bestämma mig...får ta tag i det efter jul! Tårta o blommor tar vi tag i till våren! Min tärna som ska göra mitt hår testade lite frisyrer häromdagen så kul det var fotograf har vi och mat nästan bestämt! Kläder till man o barn tar vi nästa år svårt att veta strl nu när barnen är små och växer fort!! Sen tänker jag på dukning o dekoration hela tiden men har inte blivit klokare för det hur/vad ska ni ha???? Tar gärna emot tips!!!

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!