Inlägg från: Pyttis |Visa alla inlägg
  • Pyttis

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    en till här då som har valt juli. Vi gifter oss den 6 juli "mitt ute i ingenstans" i en gamal kyrkoruin. bröllopet kommer med största sannorlikhet inte likna något som våra gäster varit på tidigare, är så pepp, kan knappt vänta :) kommer ha en hednisk cermoni och borglig vigselförettare ute vid ruinen.

    festen ska vi ha på svärfars o svärmors gård ute i en hage.
    kläningen ska jag sy själv, ska köpa tyg snart är tanken.
    och brudbuketten har jag tänkt ut med, är florist så den går jag och tänker på om dagarna när det är lite kunder i butiken haha
    så mycket längre har vi inte kommit än, tur att man har ett tag kvar :)

    kul o läsa om alla andras planer, då ser man ju hur man ligger till med planeringen med :)

  • Pyttis
    CoG skrev 2012-10-22 20:04:09 följande:
    Här är klänning nummer två som kom förra veckan.
    Den är förlång, men annars helt ok!
    Eftersom att den inte är kemtvättad så är den smutsig längs kanterna nertill, men det gör inget då det ändå ska kapas bort en del :)

    Jag provade klänningen hemma hos mamma och pappa och lämnade den där, så blivande vet inte att den finns än.


    oh så fin! jättesnygg på dig med!
  • Pyttis

    varit och pratat med tyghandlaren idag så han ska ta hem massor med fina saker till mig (kännde mig som en femåring på julafton när jag satt och kolla på alla fina tyger haha :) ) så om ett par veckor är det dags att börja sy min klänning! :)

  • Pyttis

    har faktist hittat båda mina insperationsbilder här på bt :) ska ha denna modelen:



    fast i tyger mer likt denna :


    ÄLSKAR ALL TYLL!!!! :)

    känns lite praktist med med en som inte går i marken då  vi ska va ute hela dagen o ha festen ute i en hage i skogen och vigseln i en ruin, kanske kan hålla mig ren ett tag då iaf haha
  • Pyttis
    johannaochdennis skrev 2012-10-29 21:20:30 följande:
    Pyttis: Var har du hittat den övre kortare klänningen?? Tycker den är heelt ljuvlig! Kan inte riktigt sluta tänka på den, hehe
    ja men vist är den fin! blev så glad att jag hittade en bild på den modeln. har alltid tänkt mig en som var kortare fram och lång bak, men bara för en sak ser bra ut i tanken behöver den ju inte betyda att det blir bra i verkligheten. så jag fick lite "bevis" att det funkar :)

    de här sidorna vet jag att jag sett dem på:

    www.morilee.com/bridals/voyage/6701

    www.houseofbrides.com/voyage-by-mori-lee-wedding-dress-style-6701-p-3-140-50779.aspx

    www.missesdressy.com/strapless-wedding-gown-voyage-mori-p-9551.html
  • Pyttis
    johannaochdennis skrev 2012-10-31 16:39:27 följande:

    Tack Pyttis!!! Jag är helt såld på den klänningen nu, svårt att tänka på något annat ;) Funderar på om det är värt att beställa hem den och chansa på att den är lika fin i verkligheten... Hmmm... Tänkte jag skulle ut och kika lite alternativ i veckan, jag vet ju var denna finns annars =)


    Idag har vi varit och beställt blommor till buketterna och min blivande mans blom-grej, hehe. Helnöjd är jag och det kommer bli så fint! Mina flickor ska ha cerisa nejlikor, min tärna och bästa vän ska ha gröna och vita blandade blommor och jag ska ha blandade blommor i grönt, vitt och några få cerisa rosor. Ytterligare en pussellbit på plats =) Vi flyttar till hus om 3 veckor, så lika bra att planera så mycket som möjligt nu innan så man kan fokusera på huset ett tag sedan för att återgå till bröllopsplanerna i vår =)


    den är så galet fin, är med helt såld, men är galen i tyll med så ska bli spänande att se sen hur modellen blir i tyllkjol. kommer väl ta en evighet att sy.. väntar på att tyget ska komma så jag får sätta igång snart :)

    svårt det där, man vill ju gärna se i verkligheten med, men som sagt den e galet fin så förstår att du blir sugen på att beställa den:)

    oh, vad blir det för typ av bukett?? :) rund, droppformad, lösbunden?  är florist så tycker det är jätteintresant själva blomsterdelen haha :)
    blom-grej= Corsage ;D
  • Pyttis

    nu har vi bokat fotograf! :) hade inte planerat för någon fotograf, men hon skrev o fråga så fick TOPPENPRIS i utbyte mot att hon får använda bilderna till sin portfolio och blogg och lite så,  så jag är jäääättenöjd :)

  • Pyttis

    så då har man bränt pengar på tyg, så nu ska det börjas sys på min klänning!!! :)

  • Pyttis

    tänkte jag skulle visa lite av det finna jag köpt :)
    20 m rent himmelrike ;)

    lite svårt att se på bilden men i spettsen med blommorna är det fullt med små tunna guldtrådar, så tror det kommer bli jättefint ute i solen i sommar (jag jag har redan bokat in fint väder ;D )


  • Pyttis
    johannaochdennis skrev 2012-11-14 16:04:53 följande:
    Pyttis: åhhh va roligt att börja sy! :D önskar jag kunde! Men är inte nått pysslig av mig ;( Ser bättre ut när min 2-åriga dotter fixr med nått ;)
    haha, man kan ju inte va bra på allt :) o jag har inte börjat än, i vanliga fall är saxen framme på en sekund, men är så nervös nu så törs inte riktigt börja klippa i det haha
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!