• Dejli

    Har sajten legat nere de senaste kvällarna?

    I några kvällar nu har jag upplevt att sidan inte gått att nå, är det bara jag som märkt det? Jag är inte medlem på FL, men testade den adressen då den borde ligga på samma ställe som BT och den har inte heller gått att komma åt.

  • Svar på tråden Har sajten legat nere de senaste kvällarna?
  • Dejli

    I tried it all (jobbar ju med IT, så det har jag lärt mig iaf :P). Har testat flera olika webbläsare också.. det har varit ganska sent på kvällarna, runt 23-tiden, och det har inte varit problem med några andra sidor alls. Sedan har de fungerat igen... skumt.

  • Dejli

    Så "bra" eller vad man ska säga, då är det inte jag som blivit galen då :P

  • Dejli
    Drullen skrev 2012-01-19 20:21:51 följande:
    Det ska vara löst nu, är uppdateringen från mig ( min sambo) Lite intressant bara nu o se om alla som haft problem har bredbandsbolaget eller bredband2 som internetleverantörer : )
    Bredband2 har jag... vet du vad problemet var också?
  • Dejli

    Läste att FL utsatts för intrång där sidan gått extremt långsamt och man försökt komma åt användarnas lösenord. Det kanske har drabbat BT också om det ligger på samma servrar...

  • Dejli

    Igårkväll fick jag upp databasfel på både BT och FL... hade ju varit trevligt om redaktionen kunde komma med någon förklaring (som de kan nåla så man ser den ordentligt) om vad som försigår så man vet om man behöver vara rädd för att ha blivit kapad...

  • Dejli
    Forumvärd skrev 2012-02-02 11:05:48 följande:
    Hejsan!

    Nej det finns inget som tyder på att vi blivit hackade.
     Det kan ha varit något tillfälligt som spökade.
    Hur fungerar det nu och hur var det igår?
    Ja, nu är det ju flera dagar sedan, det hände på kvällen den 30 jan. På BT stod det något i stil med att det inte gick att kontakta databasen, och om problemet kvarstod skulle man kontakta er på en mailadress. På FL stod i princip samma sak utom att det var formulerat som "allvarligt databasfel".
Svar på tråden Har sajten legat nere de senaste kvällarna?