• daniiel

    Visa din bröllopsklänning! Bildtråd - klänningar 2012

    cookieandkermit skrev 2012-03-19 09:15:26 följande:
    Här är min fina underbara klänning <3


    Är det mönster på klänningen? Den var verkligen jättevacker! :D
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-03-20 07:18:30 följande:
    Haha, jag kommenterade just samma klänning i den andra bildtråden på klänningar och förminskade bilden precis som du gjorde. Trodde ditt inlägg var mitt först. Ja, det är som ett brokadtyg och den är från Lillys 2012-kollektion. Kan jag ju svara så länge...
    Åhå, där ser man :) Haha ja, jag såg just i andra tråden att du kommenterat också, trodde nästan först det var mitt inlägg. Men hur har jag kunnat missat den klänningen?
  • daniiel
    cookieandkermit skrev 2012-03-20 11:34:09 följande:

    Precis, den bilden på deras sida är inte mycket för världen! men den är så vacker i verkliga livet.
    Min tärna var den som tyckte att jag skulle prova den och jag var skeptisk men, oh I'm in looove! :)
    kommer matcha BM's väst och skjortans färg med klänningen, även om han inte vet det än ;) och i slöjan är det små blommor som går i samma färger som "blingblinget" under bysten. :)


    Kan tänka mig att den är ännu vackrare i verkligheten, förstår dock att du är helt förälskad i den :) Om den ser så bra ut på bilden, kan den bara se bättre ut i verkigheten! Och den ser ut att sitta väldigt bra på dig dessutom, mycket bra val :) Haha det låter bra, och, han kanske inte bryr sig så pass att han kommer ha invändningar mot det? ;P Kommer bli väldigt fint tillsammans tror jag :)
Svar på tråden Visa din bröllopsklänning! Bildtråd - klänningar 2012