Inlägg från: carolineu |Visa alla inlägg
  • carolineu

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2012


    Ring i vitguld, diamant på 0,4 carat. River, VS1, very good cut. Egen design.


    Syns inte, men på varje sida finns det två små diamanter.


    Fina ringar ni har tjejer! :)

  • carolineu

    Tack så mycket :) Det är Björn på Dicks Guld i Visby som har gjort den och är supernöjd! Dock så kan jag ju säga att jag har väldigt små händer, och han sade att kollar man bara ringens propotioner så kan man tro att det är en 0,70 sten.


    Dannedo skrev 2012-03-23 23:20:48 följande:
    Så fin! Vem har gjort den??? Så perfekt storlek på stenen och otroligt snygg skena! (Kallar man det "skena" förresten...?) Jag drömmer om något liknande, men med princess cut sten.
  • carolineu

    Jätte fin ring! Jag var också inne på en trenstensring först, men bidde en solitär med en tvist :)Tycker det är så fint att trestensringarna symboliserar dåtiden, nutiden och framtiden.


    brud skrev 2012-04-02 09:40:40 följande:
    Här är min blivande vigselring, en trestensring i rödguld med 6-klofattning. Det var svårt att bestämma storlek och inbördes förhållande på diamanterna eftersom det inte finns så många trestensringar i butik att titta på och de som finns har ofta väldigt mycket mindre sidostenar än centersten. Tillslut valde jag 0.64 ct i mitten och 0.41 ct på vardera sida och jag tycker det blev perfekt. Den är tillverkad av en guldsmed och både min blivande och jag tycker att den t.o.m blev ännu bättre än förväntat! Till denna kommer jag bära min förlovningsring som är en helt slät rödguldsring.


  • carolineu
    Annamolly skrev 2012-04-07 23:57:04 följande:


    Har ar min forlovningsring. Den ar fran Tiffany, i gult guld. Diamanten sitter in en 'krona' av platina. Stenen ar inte sa stor, 0.33 karat, men den ar nastan 'perfekt', har inga inclusions och ingen farg. Jag alskar den! Annu mer for att min fastman valde ut den och overraskade mig! :)

    Underbar och bara att den är från Tiffanys är ju av en dröm :P Tror jag skall ta och önska mig nått därifrån på vår ettårsdag bara för få den lilla turkosa asken, haha ;)


    Får man fråga vad de kostade?

  • carolineu
    Annamolly skrev 2012-04-08 10:51:44 följande:
    Ja visst ar det :) Den kostade runt 2,200 pund, det blir ca 23,525 i Svenska kronor.
    Gillar att "fästet" är en krona, urgulligt och att den har en annan färg mot själva skenan :) Måste berömma din fästman för ett jätte bra val och förstår att du älskar den.
  • carolineu
    Amanda547 skrev 2012-04-08 12:21:44 följande:
    Nu har jag hittat min vigselring.. Nackdelen är att den inte matchar min förlovningsring så ja kommer nog att byta ut min förlovningsring mot en som matchar vigselringen..


    Skulle jätte gärna vilja se hur den ser ut i verklighet. Var riktigt snyggt med en rosa diamant och annorlunda :)
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2012