• Jolin

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2012

    Min förlovningsring har 11 st diamanter, totalt 0,22 ct, 5 mm bred och 1,9 mm hög och vigselringen är helt slät, 4mm bred och 1,9 mm hög. Båda är i vitt guld utan rodinering (stavning?)




  • Jolin
    Goabullen skrev 2012-01-27 12:11:28 följande:
    Jättefina ringar! Hur blir dina ringar som inte är rodierade efter ett tag - vet du det? Håller de sig blanka? Är i valet och kvalet att välja mellan orodierade vitguldsringar och platinaringar.. Vet inte om de extrapengarna för platina är värt det eller om jag kommer vara nöjd med vitguld.. 
    Min förlovningring (den med stenarna) var från början bara 1,4 mm hög och med rodinering. När vi började titta på vigselring så var de flesta ringarna 1,9-2,0 mm höga och ingenting massade då ihop med min ring så jag valde att göra om min ring till 1,9 mm så att den skulle passa.
    Min första ring som hade rodinering liknande silver mer än vad den orodinerade gör. Utan rodinering så blir metallen lite mörkare och mer elegant (enligt mig) Nu var det 5-6 månader sedan som jag gjorde om min förlovningsring till en ring utan rodinering och den är fortfarande blank! Glad Det var inte min första ring med rodinering, den mattades ner ganska så fort Rynkar på näsan
  • Jolin
    Mirla skrev 2012-01-29 09:55:35 följande: 


    Tillsammans, snabbt ihopklippt av mig så det ser lite märkligt ut.


    Det jag gillar med kombinationen är kontrasten mellan den matta förlovningsringen och den blanka vigselringen.Tycker ni det funkar ihop? Stenarna i vigselringen är mindre än i förlovningsringen, tror ni det blir konstigt?


     


    JÄTTEFIN KOMBINATION JU! Det spelar ingen roll om storleken på stenarna skiljer sig något.det hade inte jag tänkt på om du inte nämt det! Som sagt, jättefin kombination. Nu börjar jag ångra att jag redan köpt mina ringar för din kombination var mycket finare än min Tungan ute
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2012