• Sara1291

    EBAY tråden!

    Denna tråd är avsedd för de som har erfarenhet av ebay, kan rekommendera säljare, visa bilder på produkter därifrån osv. OCH för de som liksom jag själv inte har en aning om hur det fungerar 

    Själv har jag inte beställt något därifrån än. Men i o m att det mesta verkar vara så billigt lär det nog sluta med att största delen av all dekoration inköps från ebay.

    Välkomna in, ös på med allt möjligt som har med sidan att göra :)

  • Svar på tråden EBAY tråden!
  • MariaMagdalena
    moonias skrev 2012-04-18 18:33:02 följande:
    Fick hem dessa skor idag:


    Jättefina och perfekt storlek! Tog storlek UK4 US6, har svensk storlek 37 i vanliga fall. Sköna att ha på sig men hööööööga, får leta efter ett par skor att byta till för jag lär inte stå ut i dem hela dagen :S.
    Sen fick jag även hem två halsband från Pilgrim, väntar på ett tredje och sen ska jag se vilket det blir, gillar Pilgrim skarpt så jag tycker att det skulle vara kul att även ha smycken därifrån :).


    Ååh, skitsnygga!!
  • operfekt
    daniiel skrev 2012-04-18 18:34:47 följande:
    Är det någon här som beställt kostym och/eller väst på Ebay? Rekommendera gärna säljare, ja, eller alternativt varna för säljare ;P
    Jag har köpt denna, inte den billigaste, men bra kvalitet & snabb leverans =)
  • åsissen

    Operfekt: vilken underbar näbb klänning, vad fick du ge för den? Vilken säljare var det? Verkligen superficiell klänning!

  • Solstice
    operfekt skrev 2012-04-18 21:28:16 följande:
    skulle trycka "ladda upp en bild", inte "posta inlägget!  :P


    Supersöt!!!
Svar på tråden EBAY tråden!