• MariaMagdalena

    EBAY tråden!

    moonias skrev 2012-05-19 14:59:23 följande:
    Har beställt en ring till m2b, egentligen skulle han behålla förlovningsringen och bara sätta nytt datum men så hittade jag billiga volframringar (tungsten) på ebay och nu precis fick jag mail om att ringen var skickad samt även en bild på själva ringen! Seriöst! Det skulle ta 15-25 arbestdagar för den att nå fram. Blir den bra så kostade den ca 1/10 av vad jag sett liknande ringar i volfram för i Sverige.... Ringen med frakt kostade ungefär lika mycket som endast gravyr av en ring kostar i Sverige.... = Ca 200kr! Uppdaterar när vi fått hem ringen :).

     


    Har du länk?


    Jag har fått hem min ring i titan från säljare på e-bay och den var över förväntan, är helt såld och kan inte låta bli att prova den nu och då Min blivande har till 90% bestämt sig för vilken han ska och så ska jag bestämma mig för vilken vigselring jag vill ha, men det är inte så bara då det dyker upp nya stup i ett

  • MariaMagdalena

    Hörrni jag måste få rådfråga er om en grej... Fick nyss ett mejl som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Fick detta en stund efter att jag fått bekräftelse om ett köp/betalning av en e-bay vara men jag vet inte om det har något med köpet att göra egentligen, känner inte igen avsändaren... Jag borde radera va? Eller är det någon annan här som fått liknande som vet vad det handlar om? Såhär står det i mejlet:



    Kere kunde hos Nets,
    Vi har for nylig fastsleet, at forskellige computere pe din Verified by Visa-konto, kodeord og flere fejl var til stede fer forbindelsen. Vi har nu brug for dig til at bekrefte dine kontooplysninger Verified by Visa.Hvis dette ikke er afsluttet inden for 48 timer, ville vi vere tvunget til at indstille din konto pe ubestemt tid, da det kan bruges til svigagtige formel. Tak for din forsteelse pe denne mede. For at bekrefte din online-konto:

    >>> Klik her for at aktivere din konto <<<


    :

    Avsändare: info@dk-hostmaster.dk



  • MariaMagdalena
    virdne skrev 2012-07-08 22:32:41 följande:
    Hej hej! Vilken otoligt spännande tråd, måste säga att jag blivit myycket lockad till ebay-köp nu.. hehe

    Så till min fråga, är det någon som köpt sig en billig päls bolero från ebay som de kan rekomendera? är jättenyfiken på detta!
    Vi ska oxå ha ett vinterbröllop och letar för fullt efter något sådant jag med, så hojta gärna till om du hittar något =) Även skor om du (eller någon annan) hittar
  • MariaMagdalena
    lordoz skrev 2012-07-22 20:28:25 följande:
    Hör egentligen inte hit, men Brandos.se har rea på sina skor. Jag hittade mina bröllopsskor där. :)
    Tack, ska kolla där =)
  • MariaMagdalena

    Man ska då verkligen inte vänta med att köpa om man hittat något man gillar har jag upptäckt! Vi har snöat in oss på titanringar och ska byta ut våra nuvarande förlovningsringar i guld. Hittade en ring var som vi gillade på e-bay, en förlovningring till mig och en förlovning/vigsel-ring till honom och beställde den jag ville ha på "prov" mest för att se om den var lika fin i verkligheten och visst var den det, riktigt riktigt fin! Dock för stor så därför skulle en ny beställas senare, dom är ju så billiga! Nu ett par månader senare och 6 månader innan bröllopet så säljs ingen av ringarna längre =( Skit! Att förminska den ringen jag redan har är inte bara svårt, det skulle kosta en slant oxå.. Så ikväll har vi beställt från en annan sida ist, känner mig otroligt nöjd med det valet oxå =)


     


    Men det är vigselringarna det, nu är jag ute efter en förlovningsring i titan, en slät blankpolerad smal ring gärna med en eller flera stenar i. Ca 4 mm bred. Någon som sett till någon sådan (på ebay eller andra ställen)? Vet att jag sett en tidigare på e-bay men hittar den inte nu... =/


     


    Fler som handlat ringar från e-bay?? =)

  • MariaMagdalena
    Mrs S 2012 skrev 2012-07-23 10:12:53 följande:
    Vi köpte denna till min man www.ebay.co.uk/itm/7MM-FLAT-SATIN-MATTE-SOLID...

    Säljaren heter jamjojewellery

    Lycka till!

    Den var jättefin =) Älskar dessa titanringar!


     


    Nu är jag lite lat av mig och ids inte kolla så långt bak i tråden... Men ni som handlat fejkblommor, vad har ni sökt på??


     

  • MariaMagdalena
    FruStendahl skrev 2012-07-24 12:36:39 följande:
    Jag beställde detta från ebay idag =)


    Jättefint! Har du länk?
  • MariaMagdalena
    sessa skrev 2012-07-24 14:04:44 följande:
    hur vet man vad varan kostar om det inte är svenska kronor? finns det nån valuta omräknare?? är det bara säljare från utlandet??
    Jag brukar bara handla på ebay.se och där är det redan omvandlat till sek, men annars kan du googla efter en valutaomvadlare så ser du vad det hamnar på undefär
  • MariaMagdalena
    sessa skrev 2012-07-24 17:55:29 följande:
    är det fasta priser på allt eller är det tex budgivning oxå på ebay?? vart hittar jag isåfall de annonserna?
    ebay.se har fasta priser medan .com har budgivning
  • MariaMagdalena
    FruStendahl skrev 2012-07-24 18:27:22 följande:
    Här har jag klänningen på mig från ebay.. detta är från min möhippa ;)


    Fin! Är det din syster till vänster i bild? Otroligt lik iaf
  • MariaMagdalena
    Marjasinus skrev 2012-07-24 18:42:19 följande:
    Det står ju bröstmåtten på storlekarna, Large är 40 tum ~= 101cm. Ta fram måttbandet och mät sambon. Han ska stå med armarna hängande rakt ned, lägg måttbandet över det bredaste partiet på bröstet och över båda skulderbladen på ryggen.
    Runt om då alltså? Brukar det skilja något nämnvärt i längd på dom? Det är ofta det som är problemet då han köper tröjor och liknande annars, medium sitter bra men är kort och large är bra i längd men lite rymlig.
  • MariaMagdalena
    FruStendahl skrev 2012-07-24 18:41:31 följande:
    Tusen tack! Nej, det är mina bästa vänner.. men vi hör ganska ofta att vi ser ut som syskon, tihi..
    Haha, förstår det
  • MariaMagdalena
    Marjasinus skrev 2012-07-24 19:08:27 följande:
    Yes, men måttbandet under armarna då. Du kan säkert skriva till säljaren och få ytterligare mått. Det måttet som är intressant heter "Back Waist Length". Det mäts mellan midjan och den ryggkota som sticker ut mest mellan skulderbladen.
    Tack, då ska jag mäta honom då jag får möjlighet
  • MariaMagdalena

    Är det någon av er som har handlat smink över e-bay? Något spec man bör tänka på? =)

  • MariaMagdalena

    Jag håller på att göra lite ändringar på min klänning och ska bla byta snörningen i ryggen, är det någon här som har tips på vad jag kan söka på för att få fram sådant? Vet ju inte ens vad jag skulle ha sökt på på svenska

Svar på tråden EBAY tråden!