• drömmer
    Esther82 skrev 2012-01-18 21:32:34 följande:
    Nä det går inte men gå in på ebay.se och sök på weddingdress så kommer den överst :)
    Testar att lägga in länken åt dig...

    http://viewitem.eim.ebay.se/-New-Store-WhiteIvory-WeddingDress-Size6810121416/290659071185/item

    Och till säljarens alla produkter:
    http://search.eim.ebay.se/?esi=super-star999
    Jane skrev 2012-01-18 21:47:22 följande:
    Ingen aning, jag tror det är 1 ½ månad, jag skickade precis in mina mått
    Åh vad roligt!! Spännande väntan nu då .
  • drömmer

    Vad konstigt att det inte fungerar att kopiera in länkarna ikväll? Funkade ju tidigare? Men å andra sidan kastas jag ut hela tiden så det är nog ngt skumt med BT ikväll..

  • drömmer

    Är det någon som kan tipsa om bra säljare och billiga !! för att hitta tärnklänningar? Hittar för ca 400kr här i sverige jag kan tänka mig, men det skadar ju inte att komma ner mer i pris så att jag kan bjuda på skor, smycken, hår osv till dom också .

    Jag är egentligen inte ute efter några avancerade klänningar, och gärna korta... Kravet är dock att de ska vara rosa, och gärna inte för ljusa 

  • drömmer
    Tinzi skrev 2012-01-19 22:19:58 följande:
    Har du kollat Bonprix? de har många billiga..
    ja det är där jag hittat . Tänkte dock se om det gick att få ner priserna på ebay men det är nog svårt att beställa ngt där. Är det 1 klänning som inte passar så står jag med 4 som inte kan användas .
  • drömmer
    julle79 skrev 2012-01-23 12:45:36 följande:

    jag e väl lite lat å bekväm alla priser och frakt står på svenska där på ebay.se men tror de e samam grejer som på ebay.com...


    Har man samma inlogg på ebay.com som på ebay.se....kanske skit korkad fråga :-/ men jag måste fråga då jag aldrig varit inne på nån annan...funkar de på samma sätt där me betalning osv??


    Jag använder bara .se. Smidigt och lätt med svenska priser och frakten direkt! Men ja det är samma lösen och samma betalningssätt. Allt du hittar på .com finns på .se. Iaf det jag har hittat .
  • drömmer
    Jane: Kollade in länken med klänningarna i andra tråden. Hon har en massa fina .-). Får jag fråga vad du gav i frakt till Sverige?
  • drömmer

    Förresten Jane jag är ju nyfiken på vilka två klänningar det är du har beställt??

  • drömmer
    Protexblue: Oj finns det blockljus tom . Vad får du betala? Har du ngn säljare att rekommendera?
  • drömmer

    Det tog 14 dagar ganska exakt när jag beställde från Hong Kong och förra veckan gjorde jag beställning från Usa så vi fårse hur långt det tar men räknar med minst lika länge. Väntar också med spänning !!

Svar på tråden EBAY tråden!