• Minuz

    EBAY tråden!

    angelapa skrev 2012-03-10 07:31:08 följande:
    Hej igår kom det ett stolsöverdrag från Indien som jag köpte på prov. Kvalitén var ok, ganska tunt tyg. Så nu vet ni det. :)
    vad fick du ge för dem?
  • Minuz
    Bollan skrev 2012-03-09 15:03:38 följande:
    Vad kostade denna bukett? Så fin ju. LÄNK????
  • Minuz

    Jag har handlat massor ned saker från ebay.com. Och allt har alltid hamnat i brevlådan. Så jag har aldrig behövt betala extra för det och det tror jag inte du får heller. Bara handla på!!!!!

  • Minuz
    repsara skrev 2012-04-19 12:06:30 följande:
    Tack snälla för svar! =)

    Har kollat på liknande klänning men tycker det verkar svårt med storlek, jag tycker inte alls det gör något att den är något stor (såg det inte förrän du påpekade det).

    Har två döttrar som kommer vara 2år och nästan 3½ .. den äldre kan jag ju ta 3-4 år, men den yngre kommer nog vara för stor för 1-2 och nästa storlek är då (hos den säljare jag tittar på) 3-4 och det känns stort... svårt!
    Köpte en klänning till dottern som då var 5 år. Köpte stl 5-6 år och den är så stor att den iaf måste sys upp. Hon hinner ju tom fylla 6 år innan det är dags och den är fortfarande för stor. Så jag tror nog du kan prova att ta 1-2 år till den lilla.
  • Minuz

    Vart hittar jag billiga underkjolar till barn? Hon ska ha en lång klänning och behöver ju självklart en underkjol till den.
    Sedan har jag köpt en knälång klänning och till den behöver hon ha en sk pettiskirt i en rolig färg, men vart hittar jag billiga?

  • Minuz
    delly skrev 2012-07-06 13:02:25 följande:


    Här är ringarna
    Kanonfina. Vart köpte du dem och vad kostade dem?
  • Minuz

    Nu orkar jag inte läsa hela tråden..... Letar efter västar till killarna, 14, 12, 8 år. Vart hittar jag det till ett billigt pris och hos vilken säljare. Vad rekommenderar ni?

Svar på tråden EBAY tråden!