• Italia08

    EBAY tråden!

    Spolan skrev 2012-03-24 11:55:42 följande:
    Någon som har beställt såpbubblor och nån fin korg eller annat att ha dom i här på ebay? länka gärna säljaren i så fall =)

    Har någon erfarenhet av engångskameror? Blir det bra bildkvalitet? 
    Det blir i ärlighetens namn ganska dåliga bilder med engångskameror - om man inte fotar i dagsljus. En del av "engångsbilderna" kan bli helt ok, men man ska inte räkna med det.
    För egen del tycker jag att det är bortkastade pengar och har valt bort det. Det är ju inte bara kamerorna som kostar utan även framkallningen av filmen efteråt. Det blir mycket bättre bilder om gästerna fotar med sina egna mobiler eller kameror. Vi tänkte faktiskt be gästerna mejla sina bilder från bröllopet till oss efteråt i stället.
  • Italia08
    satinsilk skrev 2012-03-26 21:34:19 följande:
    Den är ganska glansig i verkligheten, men det är mest det tunna tyget utanpå som gör den så glansig. Lite hjälpte nog kameran till med tror jag...Men på bilden från e-bay var den inte ett dugg glansig. 

    Jag är nästan nöjd med den, men hade velat ha den mer utstående och fler veck där fram,  (som modellen som hade den på sig hade)

     www.ebay.com/itm/300633725871 TRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3469wt_1 378

    samt lite mer drapering. Ska se om det går att ordna hos någon sömmerska. Måste innhandla ett par skor med, så jag får rätt längd på den.

    Annars är den relativt välsydd, tung. 
    Jättefin klänning! Men så utstående som klänningen är på modellen får du bara med en underkjol.
  • Italia08
    satinsilk skrev 2012-03-27 07:25:10 följande:
    Jag har en underkjol med ringar under... kanske skulle haft en fylligare underkjol?
    Nu är jag inte någon expert på underkjolar, men det borde finnas fylligare att få tag på. Annars går det kanske att justera ringarna på din underkjol så att de blir större? Fråga annars i "kinaklänningstråden" som du också lagt upp bilden i, där finns det underkjolsexperter som säkert kan hjälpa dig. Glad
  • Italia08
    operfekt skrev 2012-03-29 10:03:41 följande:

    Jag ska köpa tärnklänningar snart & har en fråga,
    skulle ni våga köpa av någon som bara har 184 recensioner & 99,3% nöjda kunder?
    Det är denna vi funderar på, men så klurar jag också på om den är för "komplicerad"
    så att den inte kommer bli så fin när den kommer.. Vad tror ni?

    www.ebay.com/itm/140694624587?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649


    Just den säljaren har inte fått ngn negativ kommentar även fast det finns en. Men om du läser omdömet, "So cute", så måste det ha varit någon som klickat fel. Försök titta igenom alla omdömen och se om det är någon som har beställt just den klänningen som du vill ha. Eller mejla helt enkelt säljaren och fråga vad det är för material på stenarna på klänningen till exempel.

    Om du ska våga beror mycket på hur mycket pengar du känner att du i värsta fall har råd att förlora. Själv hade jag kanske inte vågat beställa flera klänningar eftersom den verkar lite komplicerad och att det i så fall kan bli mycket pengar som bara kastas i sjön. Men det är bara så jag resonerar. =)

    Klänningen på bilden är väldigt fin i alla fall. =) Har du förresten kollat med tärnorna så att det är okej för dem att ha bar rygg? Kan vara lite knivigt sånt där ibland.
  • Italia08

    Någon som har köpt smycken på ebay? Funderar på att köpa ett halsband, guldpläterat, men känner mig lite osäker på om det ens går att använda pga allergirisk (nickel).
    Vad tror ni?

Svar på tråden EBAY tråden!