Inlägg från: Misswert |Visa alla inlägg
  • Misswert

    Betalar Era föräldrar något till bröllopet?

    Från mina föräldrar kommer vi inte att få något, fast kan inte säga säkert från min far, då han kanske ger ett bidrag, då han inte kan köpa present. Min extra mamma hjälper till genom att köra mig då jag behöver åka någonstans. Som exempelvis till bröllopsmässan i Göteborg på lördag!


    Från svärföräldrarna räknar vi inte med att få något, men som min svärmor är vår florist så kanske vi får rabatt på blommorna. Min svärföräldrar kommer också att hjälpa till praktiskt, med dukning och dekorationer i kyrka och lokal.


    Många gånger är den praktiska hjälpen mycker mer värd, än pengar...

  • Misswert

    igår pratade jag med min far och han talade om att han vill hjälpa till och bidra till festen, trots att han inte kommer kunna närvara (han sitter inne). Jag har tidigare haft en misstanke om att han ville ge ett mindre bidrag, men igår fick jag veta att han ger oss 20 tusen! Vilket inte var väntat, men roligt! Vilket merför att vi nu har råd att åka någonstanns i sommar, bara min "man" och jag!


    Iband kan föräldrar komma med överaskningar man inte hade en anning om!

  • Misswert

    Glömde att säga, att han har inget att säga till om varken när det kommer till planeringen eller gästerna. Med tanke på att allt är spikat och inbjudningarna redan har gått ut, är det ju tur!

Svar på tråden Betalar Era föräldrar något till bröllopet?