Inlägg från: aniara |Visa alla inlägg
  • aniara

    En attraktiv kyrka?

    Vi var ganska petiga med val av kyrka. Den måste vara fin och i bra skick. Bra "planløsning" (nej alla kyrkor har inte samma form på kyrkorummet). Den måste vara ljus. Omgivningarna måste vara fina. Den bør vara lagom stor (vi har tyværr tvingats boka en jættestor kyrka før att det var det bæsta som fanns inom vettigt avstånd från festlokalen). Och vi ville inte ha en døende jesus på korset som hænger ner från taket precis øver dær vi ska stå under ceremonin, vilket jag har sett att många kyrkor har. Det ær inte så att jag inte respekterar de kristna symbolerna men jag tycker inte det kænns så trevligt vid ett brøllop.

  • aniara

    Vår kyrka rymmer enligt førsamlings informationsblad 450 personer (fast då får man nog sitta trångt) och vi kommer ha ca 50 gæster. Det kænns lite trist men det blir ju inga problem med skymd sikt i alla fall ;)

    Det tråkigaste ær dock att vi hittade en helt perfekt kyrka bara någon kilometer længre bort. Den var fin, fræsch och lagom stor. Men det luktade så fruktansvært illa i luften utanfør (kraftig latrin- eller hønsbajsstank) så det gick bara inte att vara dær.

  • aniara

    Kyrkan ligger 8-9 km från festlokalen. Vi kommer inte ha buss. Eftersom alltihop ligger så off och ingen av våra gæster bor på orten så ræknar vi med att alla kommer i bil (egen eller samåker).

Svar på tråden En attraktiv kyrka?