Inlägg från: AlwaysAndForever2012 |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Hur klädde ni er kyrka?? BILDER kanske :-)
  • AlwaysAndForever2012
    Anneli256 skrev 2011-11-18 17:48:32 följande:
    klä kyrkan? Hur menar du. Vår kyrka är jättefin.. o d ingår en blombukett på altaret.. om man vill ha några andra blommor så kan man det, på egen bekostnad.. men vi har inte tänkt ändra på något. Blev lite förvånad över frågan. Har jag missat något?
    ja jag med. sambon frågade och jag blev också förvånad :) jag hade bara tänkt ljus vid varje rad
    Sandra och Joakim skrev 2011-11-18 17:50:16 följande:
    Om det finns en sådan där liten hållare vid varje bänkrad tror jag att vi kommer att sätta i en liten ros med lite hängande murgröna runtomkring. Enkelt men fint!
    som du/ni tänkt. Att vid varje bänkrad så finns det ju liten hållade typ som man antingen kan ha blomma eller ljus i.
  • AlwaysAndForever2012
    Chicita skrev 2011-11-18 23:02:18 följande:
    Det fanns då inga hållare för blommor i den kyrka vi gifte oss i. Det har det inte funnits i någon kyrka jag varit i faktiskt. Det är nog något som brudparen ordnar själva.

    Det är 3 viglsar på rad varje lördag i "vår" kyrka. Dom börjar med en timmes mellanrum. Och då ska man ju hinna få ut sina gäster, det ska fotas emellan osv osv så någon tid att smycka kyrkan var det inte tal om för oss.
    Jag tyckte att det var illa nog att brudparet som skulle gifta sig efter oss höll på att fota utanför kyrkan när våra gäster skulle gå in (vi var första vigseln den dagen, så det var alltså deras porträttfotografering dom höll på med). Dom hindrade våra gäster från att gå in och sätta sig eftersom dom ville fotografera i kyrkporten, och sen ville dom att jag och mina tärnor skulle flytta på oss så att dom kom åt den dörr som vi skulle gå in igenom också Skrikandes

    Nej det där med att dekorera kyrkan tror jag att man ska vara försiktig med så man inte riskerar att inkräkta på någon annans tid...
    Det minns jag att jag läst att du skrivit någonannanstans. Va irriterande!
Svar på tråden Hur klädde ni er kyrka?? BILDER kanske :-)