Inlägg från: Ankis88 |Visa alla inlägg
  • Ankis88

    Brudar i Italien??

    Hej,
    vi gifte oss i Italien (Bologna) i juni. Mer än häften av alla gästerna kom därifrån, och sedan ungefär 30 svenskar, som vi inte betalade flyg och boende för. Flera kombinerade vårt bröllop med semesterresa i Italien. 

  • Ankis88
    pulmonate skrev 2011-10-27 14:29:28 följande:
    Ja Toscana är ju också otroligt vackert! Italien har så mycket att erbjuda! Ser framför mig era bröllopsfoton med de färglada kullarna i bakgrunden, en gammal gul villa med trädörr, mitt i vindruvsfält, mm! Så fint!
    Vi är jätte nöjda med vårt val av Garda sjön! Jag tycker det är ett jätte vakert område och så är det enkelt att flyga antingen till Verona eller Milano. De allra flesta av dom Svenska och Australiska gästerna kommer att kombinera det med en semester. Det är bara en bra ursäkt att komma iväg :)

    Ankis88, bor du här i Italien? Eller är din man härifrån? Gifte ni er borgligt eller religöst? 
    Jag kommer själv från Bologna men flyttade till Sverige för fyra år sedan då min man är svensk.
    Vårt bröllop var borgerligt då jag är katolik men min man judisk.
  • Ankis88
    pulmonate skrev 2011-10-28 11:36:36 följande:
    Jasså där ser man! Det brukar alltid vara tvärtom med italienska-svenska par så jag bara tog för givet att det var din kille som är italienare. 
    Kunde du någon svenska innan du flyttade dit? Min kille har jätte svårt att lära sig Svenska (det kanske är jag som är dålig på att lära ut!). 
    Salutami la Svezia! :) Un abbraccio! 
    Jag lärde mig svenska ganska snabbt, efter 3 månader kunde jag prata på ett begripligt sätt.
    Jag är språkintresserad och kom till Sverige först för ett år då jag var utbytesstudent på gymnasiet. Bodde hos en svensk familj och skolan var ju på svenska, plus att jag skaffade svensk pojkvän Så att jag lärde mig svenska då. Flyttade sedan upp till Stockholm efter studenten och har bott här sen dess. Min man lär sig italienska av mina föräldrar när vi åker ner på besök istället Ganska duktig har han blivit!

    Kommer ni fortsätta bo i Italien? Jag känner bara ett till italienskt-svenskt par, inte så vanligt!
    Nu blev det väldigt OT, men det är så roligt att prata med andra i  liknande situation.
    Buona fortuna e tanti auguri per il vostro matrimonio! 
Svar på tråden Brudar i Italien??