• Hanna05

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Här kan ni gärna lägga upp bilder på allt pyssel ni hunnit med & ska göra inför den stora dagen. Behöver stor inspiration nu! :))

  • Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)
  • Äriqa

    Våra "save the date" tapetrulle för 10:- använder till att göra kuvert.


    Stans från ica, 50:-


    Skrev ut på jobbet, gratis.


  • CoG

    Det kommer att bli roligt att se erat färgsprakande bröllop på bild sen!


    SingingFantacia skrev 2013-07-06 17:07:35 följande:


    Sevettringar, Program och hemma målde tallrikar som vi ska duka med.
    Längtar så till 10/8
  • CoG

    Vi kommer att servera något så trist som pås-te då det är fika.
    Det blev minst omständigt tyckte vi.
    Men jag ville inte ha lipton eller ngt annat vanligt så jag beställde hem tre sorter av det ekologiska franska gourmetét Lov Organic.

    Ett rött, ett grönt och ett svart.

    Det röda är en absolut favorit sedan tidigare och jag hoppar att några av gästerna också ska upptäcka hur gott det är!


    Sen hittade jag en fin låda att ha det i.


  • Marione


    Här är mina pappesblommor som ska göras i olika pastellfärger och vitt i massor av olika storlekar... Tänkte göra jättestora maffiga arrangemang runt om i lokalen.
  • CJ5

    Hur gör man dessa blommor? Marione skrev 2013-07-08 21:04:20 följande: Här är mina pappesblommor som ska göras i olika pastellfärger och vitt i massor av olika storlekar... Tänkte göra jättestora maffiga arrangemang runt om i lokalen.

  • Marione

    det är jätteenkelt (verkligen), man kan göra av antingen silkespapper eller av servetter. Jag har valt servetter för att det är ett billigare material och jag vill ha många blommor, samt att det är lite stadigare känner jag.

    googla på hallonsemla. Hon som har den bloggen har en liten video om hur man gör dem där man ser exakt hur man ska göra.

    Jag använder dock inte en servett som hon gör till mina blommor utan tre stycken med 3 lager för att få dem riktigt fluffiga och fina. Dem är verkligen jätteläckra även i verkligheten. Funderar tom på att göra jättesmå sådana här och ha som brudbukett.

  • CJ5

    Marione skrev 2013-07-08 21:33:20 följande:det är jätteenkelt (verkligen), man kan göra av antingen silkespapper eller av servetter. Jag har valt servetter för att det är ett billigare material och jag vill ha många blommor, samt att det är lite stadigare känner jag. googla på hallonsemla. Hon som har den bloggen har en liten video om hur man gör dem där man ser exakt hur man ska göra. Jag använder dock inte en servett som hon gör till mina blommor utan tre stycken med 3 lager för att få dem riktigt fluffiga och fina. Dem är verkligen jätteläckra även i verkligheten. Funderar tom på att göra jättesmå sådana här och ha som brudbukett.Tack! :)

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)