• Naive

    September 2012

    Cosy skrev 2011-12-18 09:44:48 följande:
    så klart vi kommer få ihop det.

    Själv har vi inte gjort så mycket på ett tag, men jag troratt jag har bestämnt mig för att köpa en klänning istället för att sy en eftesom jag inte kommer ha tid till det. Hittade två som jag tycker om och de kostar 1.700kr eller 2.900kr vilket vad jag förstått inte är jätte dyrt för en klänning.

    Om jag orkar ska jag sy en klänning som jag kan ha på festen som kan vara mer behaglig att bära en hell kväll eller ha den som reserv till klänningen ifa något händer... jag är en mästare på att spilla mat och dryck på mig^^ 

    Sen har vi börjat spara konservburkar som vi ska ha som krukor på bordet. Istället för vasser med snittblommor har vi som förslag att vi ska ha färska kryddor i konservburkarna eller vända burkarna upp och ner och ha ljus på dem.

    Försöker komma på så många olika ideer som spara så mycket tid och pengar som möjligt... 
    We did it on DreamHack. Geeky love
    Ja, det där med att spara tid och pengar på just bordsdekorationerna tycker jag ät rätt vettigt egentligen! Vi kommer ha 8 bord, så vad ska jag göra med 8 blomvaser (som ändå vissnar snart) efter bröllopet? Har börjat googla på centerpieces without flowers, men har inte hittat nån jättebra ide än. Som tur har jag lite tid kvar!  
  • Naive

    god jul och gott nytt år alla septemberbrudar!! 

    snart är det vårt bröllopsår! tjohooo!  

  • Naive

    Åh vilka vackra blommor! Där är jag faktiskt än så länge helt lost... Men jag hoppas jag har tillräckligt med tid på mig för att bestämma mig! Hoppas på massor av inspiration från den bröllopsmässa som ska besökas i helgen... Många djupa andetag kommer säkert att krävas. 

  • Naive

    Vad glad jag blir att det samlas så fina ideér här i tråden! jippie! 

    Har bordsdekorationerna så gottsom klargjorda, en eller två detaljer kvar. Våra ledord är enkelt men elegent, eftersom vår festlokal redan är väldigt utsmyckad. 

    Gjorde precis vårt Save the Date som vi kommer skicka ut per email nästa vecka, bara för att folk ska uppmärksamma det hela... (Vi har många gäster som kommer från utlandet) De riktiga inbjudningarna skickar vi ut ca 6 mån i förväg. 

    Heja, heja på oss allihop, vi har ju redan kommit en bra bit påväg!

  • Naive

    Fjärilen:
    Nej, ska beställa min klänning så snart som möjligt från Milly Bridal för att sedan ha tid att hitta på nåt annat i fall att den inte blir lika fin som jag tänkt mig. Har en del Plan B ställen redan, så jag är inte direkt oroli! 

    Vilken bra idé med var alla gifter sig listan!
     
    Naive: 14/9 Zürich 

  • Naive

    HjärtaSeptember brudar 2012Hjärta


    Cosy: 1/9 Skövde
    Ungbrud: 1/9 Stockholm
    Fjärilen:8/9 Toscana
    Naive: 14/9 Zürich
    Pörcy: 22/9 Västerås
    brud201209: 22/9 Alnö (ö utanför Sundsvall)
    Lodjuret: 22/9 Stockholm
  • Naive

    Mer ellerm indre 8 månader kvar nu! 

    Ska beställa min klänning från Millybridal i veckan, så vi får se hur det går. I värsta fall hoppas jag på att kunna sälja den för inköpsåriset och sedan leta vidare! 

    Har även hittat lite inspiration för håruppsättningar, kommer skicka iväg save the date per email, och har börjat fila på inbjudningstexten. Är det någon annan som kommer ha sina inbjudningar på engelska och kan bolla lite ideér om texten?  

  • Naive

    Update: har köpt mina skor idag!! Det var rea och jag kunde inte låta bli... De är så himla fiiiiiiiiina! :) Och i morgon ska jag beställa min klänning! TJO-HOOO! 

  • Naive
    Fjärilen skrev 2012-01-31 10:10:59 följande:

    Vi köpte vigselring igår. Blev inte alls den jag hade tittat på innan. Utan Himla från schalins, som matchar min förlovningsring.

    Vigselring

    Förlovningsring
    Klicka på bilden så visas ringen i rödguld


    RIktigt snygga ringar!! Jag vill ha precis en sån som din förlovningsring som vigselring. Åh vad fina! 
  • Naive
    Cosy skrev 2012-02-01 20:16:35 följande:
    Köpt ett par skor idag som jag tänkt använda på min dag. Och bekväm som jag är så blev det ett par platta ballerinaskor^^ 


    We did it on DreamHack. Geeky love
    Kul, Cozy! Fina skor blev det! Passar ju perfekt på ett september bröllop. Var hittade du dem? 
Svar på tråden September 2012