Inlägg från: förlovadflicka |Visa alla inlägg
  • förlovadflicka

    Utmaning! Sockerfri månad, är du med?

    Andra dagen... Inte godissugen än ;) Tog lite kokt majs igår som efterrätt efter kvällsmaten när jag var sugen på något mer, mm :)


    Är ni medlemmar på sparkpeople.com? Är en jättebra sida, de skickar ut nyhetsbrev hela tiden och idag kom den här artikeln om kolhydrater och riskerna med att utesluta dem ur kosten, tyckte den var intressant! :) http://www.sparkpeople.com/resource/nutrition_articles.asp?id=590


  • förlovadflicka
    Pinkgrape skrev 2011-09-02 15:40:34 följande:
    Vi ska då äta varma mackor till middag :P Jag är dunderförkyld och orkar inte laga mat. Maken ligger på soffan och kan inte gå på foten. Nej, varma mackor med skinka och ananas får det faktiskt bli!
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Det låter alldeles utmärkt tycker jag! :)
  • förlovadflicka

    Jag vill då spamma på lite och informera om att det stått en ljuvlig skål med frukt och mandel framför mig (chokladen alltså) heeeeela långa kvällen och jag har känt hur det riktigt ångar lycka från den men inte tagit en endaste bit! Det ni! Det trodde jag aldrig om mig :P


  • förlovadflicka
    Pinkgrape skrev 2011-09-03 07:17:09 följande:
    förlovadflicka - Härligt, vad duktig du är :D Skönt när man kan känna sig stolt och glad över sig själv :)

    Nu är det dags 3 och dags för frukost. Jag är jättehungrig och tror faktiskt det blir havregrynsgröt. Vi ska på utflykt idag till en hunduppfödare som vi förhoppningsvis kommer köpa en hund av innan året är slut :)

    Haha på tal om inget alls, måste bara berätta vad jag lyckades med. Dagen börjar bra...
    Jag stod framför spegeln i hallen med ögonfransböjaren i högsta hugg. Då rusar en katt förbi, jag blir rädd och rycker till. Vad händer? Jojo, jag rycker lös hälften av mina ögonfransar på höger öga :P Tur att de var de i innerkant och inte ytterkant. Syns inte riktigt lika mkt då :P
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Åh nej!!! Tur att du redan är gift iaf :P
  • förlovadflicka

    Idag har jag stått emot både bullar, godis, cider och sötsur sås... Godiset fick jag hjälpa min 14-åriga lillebror att plocka för han var så seeeg och vi hade lite bråttom... Vilken frestelse! Och såsen värmde jag upp eftersom jag lagade (ok, laga och laga, snarare värmde) maten idag. Köpte 70%ig choklad och mineralvatten med smak, det ska bli gott... Men inte så gott som lösgodis :( Jag hade ALDRIG låtit bli att äta godis om det inte var för den här tråden ;)


  • förlovadflicka

    Inte ätit något sött idag fastän jag köpte fika och bjöd våra musiker på när de repade in mina arr. Det ni! Sedan var jag och handlade och fastän jag var superhungrig köpte jag inget sött! Jag är nöjd :)


  • förlovadflicka

    Åh nej, idag är det körrep med ny kör. Jättekul, men om jag ska påtala att de ska göra en fikalista är det nog bäst att jag föregår med gott exempel och bjuder idag- doh! Men jag ska inte äta ;)


  • förlovadflicka

    Är sååå trött nu och skulle verkligen behöva något sött innan jag ger mig iväg ikväll... Jag hatar den här tråden just nu! Men jag ska inte för jag kommer bli så besviken på mig själv... Men ändå...


  • förlovadflicka

    Fick med lillasyster på detta också, så hon och jag tävlar! Fast hon säger att hon måste få äta nutella till frukostmackan för annars äter hon ingen frukost (och här snackar vi modellsmal sticka trots allt! :O). Men vet ni vad? Jag tog ost istället för nutella till mackorna nu, det är jag stolt över!


    Vet inte om jag kommer köra detta månaden ut, kan nog vara mysigt att ha lite chokladpraliner och cider kvällen innan bröllopet och så, men ett tag till orkar jag! :)


  • förlovadflicka
    Gamila skrev 2011-09-05 21:54:16 följande:
    Blev tyvärr lite läsk idag! Men det fick bli mitt firande för att jag köpt min bröllopsklänning idag :D
    Det var det värt ;)
  • förlovadflicka

    Jag har också klarat det, har inte varit godissugen på hela dagen fastän jag har varit riktigt hungrig nu på kvällen innan jag kom hem, jag ville bara ha mat!


    Jag drömde dock att jag åt en kexchoklad och fick jättedåligt samvete, sedan drömde jag att jag hade en minneslucka på bröllopsdagen och glömt att vigseln redan hade varit och att vi redan sagt "Ja". Fy vilken dröm det var xD


  • förlovadflicka

    Nu tänker jag äta en rad choklad eller två, för nu har jag klarat en vecka så det får vara nog! Nej, men kan äta lite då och då iaf, nu är jag inte alls lika sugen längre men mår inte så bra och ska iväg sedan så behöver en liten morot. Där kom min ursäkt ;)


  • förlovadflicka

    Förlåt att jag kommer in här, känner mig okänslig som börjar prata om socker (tycker synd om dig, Pinkgrape :() men...


    Vad sägs om att man får prickar varje gång det råkar slinka ner något? För nu är vi flera stycken som redan ätit godis, och jag vet med mig att jag kommer återfalla rätt snabbt igen, men ska vi räkna en prick för varje gång vi fuskar och sedan redovisa det i slutet av månaden så kommer iaf jag att hålla igen! Vad sägs? :)


  • förlovadflicka
    izredam skrev 2011-09-08 22:39:18 följande:
    Och vi provsmakade chips idag, så jag har också en prick! Men OLW's nya mysmatchen finalist Sourcream & Italian Cheese var supergoda <3
    Tack för tipset ;) Vi måste provsmaka chokladpraliner till bröllopstårtan också (när vi nu ska hinna det...) så då får jag väl en prick också ;)
Svar på tråden Utmaning! Sockerfri månad, är du med?