• Lenaerik86

    Placeringskort - idébomba här och visa bilder!

    NBFN skrev 2013-05-21 10:54:49 följande:
    Sitter och fnular på lite olika saker för placeringen, och kanske hjälpa gästerna med lite isbrytande...

     




    Dessa är gjorda på datorn och kommer såklart inte se ut riktigt så här när de är klara (om vi ö.h. ska ha dem)

     


    Tycker själv det är lite roligt att veta mer om den jag sitter bredvid, och vissa är väldigt blyga och kan behöva få lite hjälp att bryta isen, så alla får trevligt och roligt under hela dagen och kvällen :) Vi ska försöka få ihop att blanda dem som är lite blyga med några som har lättare att prata, blanda in så det finns liknande intressen men också lite uppblandat. Svårt det här, men väldigt roligt att få bli lite utmanad :)


    Kul idé! Ger ju verkligen en liten isbrytare för gäster som kanske känner den de sitter bredvid Glad
  • Lenaerik86
    MrsCoverdale skrev 2013-05-21 16:54:24 följande:
    Jag har gjort tags. Det är lite taskig kvalla för det här är design-utkastet från datorn, inte de utskrivna exemplaren. De är också nu ihopknutna med ett fint band med en liten berlock som dinglar framför.
    Det ska alltså föreställa placeringskort och ett bokmärke (våran "favor"). På varje bokmärke står det olika och personanpassade citat vilket vi tyckte var lite roligt. Vill man kan man ju skriva fina kärlekscitat på varje, vilket vi har på vissa till gamla farmor och så.. men sen körde vi på roliga citat från filmer, böcker och musik som vi som par har gemensamt. Det var lite tidskrävande att finna passande citat till var och en av gästerna men jag tyckte att det var värt det...jag började också i god tid :)

    Vi hoppas det blir uppskattat och kan användas lite som en "conversation-starter" också.. Kanske lite sådär "vad fick du? Kolla vad jag fick!" men jag vet inte..  


    Sjukt kul! Vill också ha något lite roligare än bara namnen som gästerna kan börja prata om för att få igång konversationen
Svar på tråden Placeringskort - idébomba här och visa bilder!