• Fossing77

    Placeringskort - idébomba här och visa bilder!

    Oniq- ÄLSKAR ert tema! Läckra kort :)

    Vi kommer ha små organzapåsar med custom printed M&Ms i och en tag med gästens namn på som favour/placeringskort. Baksidan av tagen har vårt monogram stämplat på :) bild kommer senare :)

  • Fossing77

    Vi använder våra favours som placeringskort. Gästens namn på lappen, påsen ska fyllas med custom M&Ms och på baksidan av lappen är vårt monogram stämplat. :)


  • Fossing77

    Durrasflikka: Jag har namnat glas förut och då skrev jag ut alla namn i det typsnitt jag ville ha, skrev ut och klippte ut varje namn så det blev en liten lapp med varje namn på. Lappen tejpade jag på insidan av glaset och bara följde det utskrivna med en glasfärg på tub från Panduro som sedan brändes i ugnen för att fastna. Superenkelt och blir kanonsnyggt!

  • Fossing77

    Durrasflikka: Hoppas det funkar med tuben :) Det var lite trixigt att få till det med tuben i början men det kommer du snabbt in i :)

  • Fossing77

    Ingen pensel, skriv direkt med toppen på tuben :) den tuben vi hade hade en smal lång topp där man klippte av en bit för att öppna den, så man kunde välja hur mycket flöde det skulle vara. Pensel blir lätt för tunt och med spår i färgen.

Svar på tråden Placeringskort - idébomba här och visa bilder!