• GabbiW

    Visa mig er FAVORITBILD från er dag!

    Jag behöver inspireras lite till bröllopet med bilder (poser, miner, roliga bildförslag etc. :) ) så visa mig er (eller någon annans?) favoritbild/bilder från bröllopet! :) 

  • Svar på tråden Visa mig er FAVORITBILD från er dag!
  • 1700tal
    agjzut skrev 2012-09-22 20:14:04 följande:
    Har inte läst allt, men är det någon som har bilder från sin dag när det är "dåligt" väder typ regn o.s.v.?? :)

    Haha, läste precis det här och måste då visa några just såna bilder som skulle blivit fina bilder men där vi mest känner oss som blöta hundar.


     


    Den här tycker jag är rätt kul, fotografen har fångat hällregnet som nästan ser vackert ut. Det tyckte dock inte våra stackars gäster som leds ut ur kyrkan som en intet ont anande fårskock.



     


    En blöt brudgum som gör sitt bästa för att fort trycka in både fluffig tyll, underkjolens bångstyriga metallringar och en bukett vars storlek inte var anpassad till bilen. Notera den inte alls blå himlen:



    Och så den intryckta bruden och de plaskblöta flaggorna som inte alls ville fladdra fint i spöregnet:


  • 1700tal
    CoolJen skrev 2012-09-07 18:17:56 följande:
    1700tal, har du bild på den i färg också? Varför så stor och vad kostade den?

    Det har jag. Varför så stor? Hehe, jadu. En släng av storhetsvansinne kanske? Äh, jag lever för, pluggar och jobbar med blommor och trädgård så att fokus skulle hamna på buketten föll sig naturligt. Små minimalistiska buketter är inte alls i min smak. Den kostade 2500-3000 kr, vet inte exakt corsager, tärnbukett och massa snittblomor till dekor och kyrka också.


     


  • 1700tal
    1700tal skrev 2012-10-06 12:27:09 följande:
    Den kostade 2500-3000 kr, vet inte exakt corsager, tärnbukett och massa snittblomor till dekor och kyrka också.
    Äh, vilken tokig mening det blev. Skulle skriva att vi köpte en massa mer blommor utöver det, men själva buketten tog upp 2500-3000 kr av totalkostnaden för alla blommor.
  • daniiel

    Jag har hittat fler favoriter bland våra bröllopsbilder. Alla bilder är väl visserligen favoriter, på sitt sätt, men dom här är lite speciella :)

    I kyrkan, maken håller på att stupa över altarringen. Jag kommer ihåg att han viskade något i stil med "Nu faller jag, förlåt!", men det gjorde han ju inte. Han berättade efteråt att han hade satt sig konstigt, så byxorna stramade och han höll på att tappa balansen och han visste inte vart han skulle ha händerna osv :P



    Våra fina tärnor, makens syster och min syster, med vår underbara dotter som brudnäbb. Dottern kunde uppenbarligen inte hålla sig ifrån att "tjuvkika" lite på gästerna :)


    En bild på oss med hela brudföljet. En seriösare bild än såhär finns knappt, då det var konstiga miner och grimaser och folk som klängde på varandra osv på alla bilder :D


    Maken i sitt esse :)


    Ännu en bild av våra skor. Det som inte syns på dessa bilderna är hur konstigt alla förbipasserande kikade på oss där vi stod och posade med fötterna, främst maken då kanske. Ja, och hur hårt maken jobbade på att hitta på nya "fotställningar" som han kallade det :P


    En bild som inte visar så mycket. Man ser inte våra ansikten, man ser inte heller marskalken/toastmasterns ansikte och man ser knappt dotterns. Det man dock ser är lyckan som fullkomligt strålar från vår dotter. Hon hade sitt livs kväll. Hon dansade, lekte, skrattade och hade allas uppmärksamhet. Hon bokstavligt talat tjöt av glädje :)


  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-10-06 15:30:11 följande:
    Jag har hittat fler favoriter bland våra bröllopsbilder. Alla bilder är väl visserligen favoriter, på sitt sätt, men dom här är lite speciella :)


    Men den här måste ju va med din andra klänning? Har du fler bilder på den under festen, tror knappt jag har sett den in action...
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-10-06 18:56:03 följande:
    Men den här måste ju va med din andra klänning? Har du fler bilder på den under festen, tror knappt jag har sett den in action...
    Ja, precis, det är den :) Tyvärr så finns inte just någon bild på den. När jag bytte om hade tjejen som fotade åkt hem och våra vänner och släkt har inte velat dela med sig av några bilder de tog (ingen fotade kanske), förutom personen som tog den där bilden. Har bara en till, men där ser man inte heller klänningen så bra.


  • jagheterellen

    Jag tycker supermycket om denna bild, kan dock inte bestämma mig om den är finast i svartvitt eller färg!? :)




    Fotograf: linaflodins.se/
  • Nikkita
    1700tal skrev 2012-10-06 12:27:09 följande:

    Det har jag. Varför så stor? Hehe, jadu. En släng av storhetsvansinne kanske?   


     


    Buketten är ju bara gudomlig Solig Måste säga samma som jag skrev i en annan tråd. Du måste ha fått världens träningsvärk i armen, tyckte att min lilla bukett kändes tung emellanåt Tungan ute Haha!!
Svar på tråden Visa mig er FAVORITBILD från er dag!