• JIEB

    Medeltidsveckan och andra medeltidsevenemang

    Vill-vill-VILL åka på medeltidsveckan i år... Men kan tyvärr inte :( Dock så hade mina svärföräldrar ordnat en fantastisk bröllopsgåva till oss när vi gifte oss för en vecka sedan, som plåster på såren för att vi missar den resan i år: vi hade tillgång till trubaduren Loke Nyberg hela kvällen och natten! Vilken fantastisk underhållning det blev! Glad Han lyckades t o m få mina icke-medeltidsintresserade vänner att vilja åka till MTV. Bra jobbat!

  • JIEB

    Ja, ett helt underbart plåster! Åh, vi var väldigt sugna på TRiX vi också, skulle ha varit så himla fint med lite eldshow där på kvällen Skrattande

    Just ja, dokumentären! Haha, tittar igenom för att se om filmsnutten som de tog på min svägerska aka bästa vän förra året kom med (de tyckte att det såg så vackert ut när hon gick med en hel bunt med påfågelfjädrar längs stranden).

    Vi siktar definitivt på att komma iväg nästa år igen, eventuellt åker mannen iväg någon dag eller två i år. Får försöka leva ut ordentligt på Söderköpings gästabud istället, antingen om vi åker dit som försäljare hela helgen som vanligt eller bara åker dit över dagen (beroende på mannens hemvärnsförpliktelser).

  • JIEB

    Jättekul förresten att det finns en medeltidstråd här! Skrattande Är det OK att lägga upp bilder på kläder och övriga alster?

Svar på tråden Medeltidsveckan och andra medeltidsevenemang