• moom

    BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut

    Jag hade sånna problem innan jag hittade vårt inbjudningskort.
    Vi gifte oss på nyårsafton.


  • Svar på tråden BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut
  • MTB

    Ni som valde att beställa inbjudningkortet från vistaprint och liknande, hur gjorde ni med meny, bordsplacering och festhäfte för att få det i samma tema?

  • jimmyojennifer

    Vi beställde våra från kortdesign.se. Jag har tänkt mycket på det och funderade på att göra själv men kom fram till att jag har ont om tid så det räcker och blir över.
    Våra kort och lite andra trycksaker i samma tema kom hem igår och jag är super nöjd! Vi har grönt som färgtema och jag känner att det vi har beställt kommer passa väldigt bra in.

  • parisinthespring

    Äntligen klara med vår inbjudan, är så jäkla nöjd :) Vi har gäster från olika länder så det fick bli en tvåspråkig inbjudan, därför passade "altarskåpet" bra!

    Inbjudan kostade bara 400kr att printa och vika för 65 ex (vi designade allt själva och gav bara tryckeriet en pdf), men sen valde vi att lyxa till det med egen monogram stämpel som vi använde på utsidan. Man använder någon sorts glitter och värme (brödrost) och så får man häftig struktur, en hel del pill, men kul och det kan användas sen till tackkort mm. Mycket mer jobb att designa själv än att beställa på nätet, men det fanns inga mallar som funkade till tvåspråkiga inbjudan vad jag kunde hitta och det här kändes verkligen som oss :)

    Tips är att ladda ner egna typsnitt, finns många gratis på nätet och man behöver bara kopiera över filen till Kontroll panelen /Typsnitt sen finns typsnittet nästa gång man öppnar Word!


  • PimPim83


    Vi kommer troligtvis att satsa på dessa egentillverkade enkla inbjudningarna. Texten är gjord i Word och sedan utskrivet på ett pärlemorskimmrande papper på 220 g. På bilden ser pappret grått ut, men det är nästan vitt egentligen. Formatet är A6 och kortet är ensidigt. Längst upp kommer namnen på dem som inbjudan gäller att stå. Varje inbjudan kommer att kosta oss 1,75 kr och eftersom vi ska ha ett litet bröllop så kommer kostnaden för alla inbjudningar inklusive kuvert och porto sammanlagt att hamna på 94 kr. Känns bra! Glad
Svar på tråden BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut