• Heobea

    BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut

    Här kommer våra save the date kort. De ska skickas som mail och de som inte har mail (typ 2st) får det som brev istället.



    Sedan har vi börjat på en mall till inbjudningskorten. Det ni får se är prototyp nr 1, slarvigt gjord och är långt ifrån klar. Det saknas lite grön färg till blombuketten, annat tryck till hjärtat etc.. Måste dessutom hitta på nått roligare till mitt hår. Ber dessutom om ursäkt för att mitt finger är med, men jag tog ett opressat kort så det viker upp sig.....

  • Heobea

    Våra ser ut såhär




    Ber om ursäkt för kvaliteten på just detta kort, men jag har fotat den inbjudan där vi testade olika sätt att fästa papprena på varandra.
  • Heobea
    Biographic skrev 2013-04-03 12:44:21 följande:
    Jättefina inbjudningskort! Måste bara få fråga.. Där det står Till sist.. Ordet efter mandlar, ska det verkligen vara där?
    Det är som sagt ett av våra testkort men det står: Till sist vill vi be er att helt undvika att förtära eller medföra nötter eller mandlar under dagen då en av våra gäster är mycket allergisk. Just eftersom en av våra gäster är mycket allergisk mot nötter och blir skitrisig även om någon annan äter nötter.
  • Heobea
    Chicita skrev 2013-04-04 12:45:11 följande:
    Förlåt, jag förstår ju hur du menar. Men jag får såna bilder i huvudet när jag läser den här formuleringen...
    Typ av en jättestor mamma som ligger på mage och alla sitter utspridda på hennes rumpa med picnickorgar eller nåt Oskyldig 

    Det gav mig ett leende på läpparna och det behövde jag just nu Solig 
    Hahahahahahaha! Tack för dagens bästa skratt!
Svar på tråden BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut