• confuzed86

    BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut

    i min skrivare kan man ändra beroende på storlek på kortet. men vi gör som så att vi skriver ut flera inbjudningar på ett A4 och klipper sedan ut dem ( kommer göra det på sambons jobb då de har en pappers klippare, så man slipper jack mm.) Hittade en mall på nätet med inbjudan, meny, vigselprogram osv som jag kommer anvnända. Allt går på 2 A4 papper/person. Bara till att ändra lite och skriva ut :)

  • confuzed86

    fin fint :) jag tänkte gjort mina inbjudningar själv men pratade med min mamma igår. Hon hade pratat med en hon känner som har eget företag (gör layouter till tidningar osv) så hon kommer fixa våra inbjudningar gratis :):):) jag står för pappret bara :) så nice! hittade papper på cchobby.se (pärlemor 25-pack för 46kr+moms!

  • confuzed86

    Här är en provutskrift av våra bröllopsinbjudningar! Dock syns det inte på bilden att det är pärlemorpapper. (bortse från de snea kanterna ;) de ska klippas i en sån papersskärare på mannens jobb)


    vi valde en enkel inbjudan som vi gjort i word, resten av infot till bröllopet kommer vara en sida för bara bröllopsgästerna samt telefon för de som ej går in på internet


Svar på tråden BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut