• AgnesB

    BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut

    Så ser våra ut. Vi ritade/ målade och scannade bilderna, så gjorde vi layout i något ganska kasst gratis layoutprogram och skrev ut allting på en vanlig skrivare i tre olika språk på papper från Crown Mill (köpt på matton, 160 gsm i kräm och vitt). SÅ glad för att vara klar med projektet och tycker det blev bra, och ett bra pris för 100 inbjudningar!




  • AgnesB
    stormhelen skrev 2013-02-24 17:34:57 följande:

     


     


    Blev jätte nöjd. Jag var lite skeptisk ett tag, men när vi fixat ihop inbjudningskorten så blev resultatet väldigt bra. Men gud vad pyssligt det är. ^_^

     


     


     


    Hej stormhelen! Va det ni som gjorde allting? Ser så sjukt proffsigt ut! Grattis med att ni blivit klara.
  • AgnesB

    Snyggt och superkreativt! Kommer ni att göra bordskort/ vigselsprogram och annat i samma typ av design?

  • AgnesB

    Åå tackar! Det va jag som målade/ ritade allt utom den lilla kartan som sambon fick bidra med. Det är så himla roligt att ha skickat ut allting nu för att folk börjat höra av sig och säga att de tycker korten va fina, vilket verkligen ger en god varm känsla efter att man lagt ner massor av tid på projektet. 

    Har du bilder av er sagobok? För en fantastiskt bra ide, och jättekreativt! Det låter som en sådan grej som säkert både ni och gästerna kommer att spara på i många år. 

    Var skeptisk i början till att göra mycket jobb på inbjudningarna vid sidan om jobb, plugg, frilansande och allt det andra man måste göra i vardagen men nu är jag är superglad för att vi valde att lägga tid på det! Tror man ska satsa på samma filosofi till resten av bröllopet- det är verkligen värt att lägga tid på att det saker ska bli fina. 
     

Svar på tråden BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut