• fayefaye

    BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut

    Pysslat med inbjudningskort idag, har egentligen tänkt beställa från nätet men har några som ska till m2b's släktingar i Finland (kan inte finska så jag hoppas jag skrivit rätt!) Köpte kort och kuvert samt stämplar på panduro.



  • fayefaye
    PimPim83 skrev 2013-01-24 11:32:59 följande:


    Vi kommer troligtvis att satsa på dessa egentillverkade enkla inbjudningarna. Texten är gjord i Word och sedan utskrivet på ett pärlemorskimmrande papper på 220 g. På bilden ser pappret grått ut, men det är nästan vitt egentligen. Formatet är A6 och kortet är ensidigt. Längst upp kommer namnen på dem som inbjudan gäller att stå. Varje inbjudan kommer att kosta oss 1,75 kr och eftersom vi ska ha ett litet bröllop så kommer kostnaden för alla inbjudningar inklusive kuvert och porto sammanlagt att hamna på 94 kr. Känns bra! Glad
    Enkelt och snyggt :)
  • fayefaye
    Skogus skrev 2013-01-26 15:35:35 följande:
    Jag har precis gjort färdigt prototypen med det rätta materialet, eller ja nästan det rätta... Embossingpulvret var lite fel, så det ska inhandlas nytt... Här är första utgåvan:



    Fint!
  • fayefaye
    dellelgarin skrev 2013-03-01 11:09:28 följande:


    Så var våra inbjudningar klara att skickas till tryckeriet, de är lång från där vi började men blev verkligen helt rätt tillslut, jag är mycket nöjd, det är alltså fram och baksida ser att de ligger i fel ordning dock :)
    Tjusigt!
Svar på tråden BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut