• Doofie

    BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut

    Vad kreativa ni är människor! Avis jag blir! :P Hade tänkt köra hela racet, men mongram, stämplar, designa eget, scrapbooking, skriva ut, letat papper och tillbehöra och saxar och små apparater och "hur svårt kan det vara?". Både för att det skulle bli billigare och mer personilgt. Och mer personlig blir det säkert, men har aldrig designat ett monogram i mitt liv, vet inte ens hur jag ska börja?! Har inte en aning om hur man embossar och vilka tillbehör man behöver? Kände att det var ett projekt mig övermäktigt (och ärligt, är inte jätteintresserad ;). Svårast var nog kanske att bestämma HUR jag egentligen vill ha det?! Och sambon är inte mycket bättre han... :P
    Men då ska man lyckas hitta kort som går att beställa som inte är astråkiga eller svindyra :P Vem kunde tro att korten skulle bli det störta projektet?
    Nåväl. Efter många om och men har vi mer eller mindre kommit överens om att skippa iden med att göra eget. (För det har ju inte blivit gjort än iaf ;)
    Har nu hittat en sida med superfina inbjudningskort! Tror det nu äntligen lutar åt dessa:



    Enkla och snygga tycker jag! :) Även om de inte passar optimalt med vårt tema... (men det kanske man får ta)
  • Doofie

    Vi har äntligen skickat ut våra inbjudningar och det har lite sakteliga börjat droppa in lite OSA :D

    De blev såhär:




    Så har vi skrivit namnet högst upp på den / de som är inbjudna.
  • Doofie
    MTB skrev 2012-12-21 13:24:31 följande:
    Shit va snygga! Sådana inbjudningskort skulle jag också vilja ha.
    Har du gjort dem själv eller beställt?
    Tack! :) Vi knåpade ihop dem själv med lite hjälp av min mamma. Hon ritade framsidan som föreställer kyrkan vi ska gifta oss i. Sen gjorde jag insidan i photoshop med lite snygga fonts från Dafont. Vi beställde naturkartong och kuvert från panduro och sen skrev vi ut det hela på en vanlig skrivare av bättre kvalitet. Blev över förväntan! :)
Svar på tråden BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut