• Luxuz

    Vet inte om jag vill ha en möhippa...

    Jag är inte en sån som vill vara i centrum av något, så jag tror inte att jag vill ha en möhippa. Jag vet inte vad man skulle kunna hitta på där jag inte tycker att det känns jobbigt. Jag har varit på tre möhippor som har varit väldigt snälla, men ändå lite för mycket för min smak.

    Sen så vet jag inte vilka som skulle kunna komma på min möhippa. Vi har ganska nyss flyttat till staden där vi ska ha bröllopet och här i stan är det tre som är bjudna, varav en är gravid (två månader kvar vid bröllopet) och en som kommer att ha en ca 1 månaders bebis vid bröllopet.
    De andra tjejkompisarna som är bjudna bor ganska långt härifrån, så jag känner inte att jag kan begära att de ska komma hit för något som jag ändå kanske inte vill.

    Någon som har nåt råd hur jag ska göra?

    Jag förstår att det kan vara någon som planerar en möhippa och det blir säkert bra i så fall, men just nu är jag lite uppstressad. Jag vet inte heller hur roligt det blir med bara blir vi här i stan...

  • Svar på tråden Vet inte om jag vill ha en möhippa...
  • Luxuz

    Jag fick just veta att en av mina barndomskompisar inte kan komma på bröllopet, och då blir det så få som skulle vara med på en ev möhippa (av dom, en gravid och en med liten bebis) så jag kommer nog att säga att jag inte vill ha nån möhippa. De jag har bjudit är ju mina bästa vänner, de träffar jag ju och gör roliga saker med annars också.
    Det skulle ha varit roligt att göra nåt med min syster, mina bröders flickvänner och mina kompisar, men min släkt kommer inte ner förrän dan före bröllopet.
    Lycka till ni andra!

  • Luxuz

    Det var ju ett jättebra förslag. Så kanske jag också ska göra... Ska fundera på det.

Svar på tråden Vet inte om jag vill ha en möhippa...