• Sofia786

    Vet inte om jag vill ha en möhippa...

    Jag känner precis likadannt. Jag hade en jättemysig möhippa här i England med mina kompisar, de känner mig så väl och jag hade en dag då vi åt brunch, sen åkte till spa, sedan middag och sen lite kul kareoke (med privat rum!) i Soho.
    Jag var supernöjd!

    Nu gifter jag mig nästa helg och åker hem till Sverige i  morgon. Jag  vet at mina kompisar hemma i Sv erige har ordnat med något, och jag är helt säker på att de har fixat en typisk svensk förnedrings möhippa, bara för att dem själva tycker det är kul. Även om jag tycker om mina tjejkompisar där hemma s¨å tror inte jag att dem känner mig lika bra som mina kompisar här då jag inte bott hemma på 9 år, och inte fattar hur mkt jag skulle hata en sådan slags grej. Jag vet inte vad jag ska göra, jg ska ju egentligen inte veta om ngt så kan inte direkt säga till dem! 

  • Sofia786
    S2011 skrev 2011-06-16 10:21:24 följande:
    Jag tycker definitivt att du ska prata med dina vänner om hur du känner inför detta och varför (man ska aldrig underskatta värdet av att motivera..)

    Jag har sagt till mina vänner att jag absolut inte vill ha någon möhippa och varje gång möhippor har kommit på tal har jag sagt att jag vet att det är vanligt att man har möhippa och att det är fint tänkt av dem men att jag verkligen inte vill ha någon (och förklarat varför och vad det är jag vänder mig emot osv).

    Tyvärr vet jag inte om detta spelat nån roll för min egen del.. jag oroar mig rätt mycket över att det rätt som det är ska bli nåt spektakel, eftersom det itne riktigt känts som att mina åsikter spelat nån roll alla gånger, men tycker ändå det är viktigt att säga vad man själv tycker och känner för det här inslaget i bröllopsplaneringen. 
    Bra att du har sagt det! Problemet är här att jag redan haft min möhippa, vilket gick jättebra, men nu ska jag tll Sverige där jag vet att mina svenska kompisar har planerat något i smyg...så det är inte meningen att jag ska veta. Ska jag säga något ändå?
  • Sofia786

    Tack för ditt stöd! Jag tycker det är gulligt av dem att vilja ordna något, men samtidigt tycker jag som du att det är viktigt att dem får veta att jag verkligen inte skulla trivas på en förnedringsdag, eller att klä ut mig eller leka gatumusikant. Min syster var tvungen att sälja kakor i form utav penisar i Stockholm på sin möhippa för några år sedan, herre gud - vad är det som är kul med det?

    Jag har nu bett min fästman att skriva till mina kompisar där hemma, då det är honom de har tagit i  kontakt med eftersom de var tvugna att veta när jag kommer hem till Sverige. Hoppas dem lyssnar! Jag är rädd att dem inte kommer göra det heller! 

Svar på tråden Vet inte om jag vill ha en möhippa...