• Tigerjack

    Ge pengar till brudparet....Hur mycket?

    Jag och min blivande tillhör den skara som inte önskar sig presenter utan om gästen vill kan man istället sätta in valfri summa på ett konto (med namn eller anonymt).
    Vi har valt detta eftersom vi är lite äldre och bott själva under lång tid, saker till hemmet saknas därför inte! En annan anledning är att jag tycker det är jobbigt med presentöppning under middagen/ festen, det tar lång tid och kan för vissa i sällskapet kännas obekvämt, kanske har man inte så mycket pengar över eller helt enkelt inte har lätt att hitta "den rätta" presenten.  
    Vill man avstå från att sätta in pengar på vårt resekonto, av ideologiska skäl, man tycker att det här med pengar är fel helt enkelt, eller om det är en kärv tid i livet, är det helt ok och absolut ingeting som vi kollar av i efterhand! Tycker det kan vara praktiskt också om det finns delar i sällskapet som inte känner ena delen av brudparet så väl, kan vara knepigt att hitta en bra present av det skälet!
    Så.. den som vill hjälper oss med bröllopsresan, den som vill avstå får äta och dricka precis lika mycket som alla andra och har säkert en bra anledning till att avstå från present!

Svar på tråden Ge pengar till brudparet....Hur mycket?