• Mace

    Vet inte hur jag ska göra!

    schmock skrev 2011-05-28 14:42:02 följande:
    Blir det Värmland kommer min familj, och vi kan bjuda eller åtminstone bidra till boendet för hans familj. Det är ju heller inte lika långt att åka för hans bror. Så kommer min familj också.

    Men det blir svårare för oss att planera, vi får ju resa fram och tillbaka för lokalletande, träffa prästen, frisör, florist och cateringletande (inte för att det finns så mkt där men ändå). Fast det kan man ju iofs planera så det blir under två olika besök där.
    Måste bara säga att just det jag markerat var väl lite onödigt, TS? Nu såg jag iofs att du skrev att det är fint i Värmland, men SÅ lite finns det inte här. 

    Om ni verkligen vill göra det billigt för folk och du tror att ni måste vara i Värmland pga din familj så är det bästa tipset att boka lite "off season", dvs när hotell och liknande inte är fullbelagt. Jag tycker också det är konstigt att din familj inte alls vill åka, men folk är ju olika, så jag förstår hur du tänker.

    Personligen skulle jag aldrig förvänta mig att brudparet skulle stå för mitt boende, det ingår liksom att man får betala det om man åker på bröllop som är långt bort. Och faktum är ju att det går att köra fram och tillbaka mellan Karlstad och Göteborg samma dag om det skulle vara så, man får ju bara turas om på kvällen (och hålla sig borta från alkoholen då förstås.) 
Svar på tråden Vet inte hur jag ska göra!