• LoppanV

    Hur föreslår jag förlovning?

    Jag förstår precis vad du menar :) vill töntigt nog också ha "film-frieriet". Men eftersom vi pratat så mycket om våran förlovning så är överrasknings- momentet svårt. För våran del är det ett bra tag kvar innan det blir giftermål så vi tänkte ha en "svensk" förlovning, dvs bestämma när det är dags gemensamt. Och sen när det börjar bli dags att ta nästa steg så får han fria "på riktigt". Jag vet att det kanske är lite konstigt och att det blir kaka på kaka men då får jag den där flickdrömmmen. Ska väl lägga till att sambon är en riktig romantiker och vill fria också :)

  • LoppanV

    Ja romantiskt är det absolut! Men olika saker är olika för olika människor. Sambon är cheesy och vill göra nåt storslaget och spektakulärt men det behöver ju inte vara mer romantiskt än nåt annat. Kanske snarare tvärtom. menade mer att han är klassisk "romantiker" inte att sättet att fria på skulle vara mer romantiskt för det.

  • LoppanV
    Kattpoet skrev 2011-05-23 22:00:39 följande:
    Men ge honom en av dina  gamla ringar som passar och sedan låt honom skaffa er bådas  förlovningsringar och  så får ni cheesynessen som ni vill. 
    Jag vet inte om du råkat missuppfatta vem som är vem :p men strunt samma. För våran del så är inte ringarna problemt.. Vi har bara valt att göra såhär för att det var det alternativ som kändes ultimat för oss :D
Svar på tråden Hur föreslår jag förlovning?