Inlägg från: Koyal |Visa alla inlägg
  • Koyal

    BILD och PRIS på er brudbukett!

    Hur sätter florister pris på brudbuketter långt i förväg? Jag tänkte mest att pris på buketter är svårt att säga beroende på sort och årstid. När vet man vad det exakta priset kommer att bli?

  • Koyal

    Det var lite det jag tänkte, tänk om priset går upp så pass mkt att maxpriset inte räcker. Om man då måste gå ner i antal blommor alt typ av blommor kanske inte blir så som man tänkt. Får man veta det då eller kommer man få en annan bukett? Förövrigt hade jag helt totalt glömt bort nejlikor innan jag såg nejlikodiskussionen här ovan. Nu har jag bytt ut dahliorna i min bukett mot nejlikor!!

  • Koyal

    Det må vara så att ts inte var den du svara men det spelar ingen roll, frågan och svaret är fortfarande relevant. Personligen skulle jag aldrig tro att jag får en brudbukett för 200 kr vitt och tro att floristen ska använda 50 kallor ect. jag har satt maxpris på 2500 men sagt att helst vill jag hålla det under 2000. Valet av antal blommor och hur det ska kombineras för att det ska bli så likt det jag vill lämnar jag till floristen. Jag vet att det kommer bli dyrare än ev hos någon annan då jag valt ekologiska blommor. Men under 1000 blir det nog inte då jag valt trädgårdsrosor.

Svar på tråden BILD och PRIS på er brudbukett!