Inlägg från: amerika |Visa alla inlägg
  • amerika

    BILD och PRIS på er brudbukett!

    Sofie82 skrev 2013-06-22 20:31:54 följande:
    Så här såg min bukett ut 1 juni. 1200kr
    Väldigt vacker och ovanlig men jag måste säga att jag tyckte det var ruskigt dyrt.... Den är ju inte avancerat bunden precis. Saftigt styckpris på de kallorna.... Otroligt vacker lila färg!
  • amerika
    Sara1991 skrev 2013-06-22 22:16:16 följande:
     Kalla är en väldigt exklusiv blomma och är inget som normalt finns i blomsterbutiker utan måste därför specialbeställas. Speciellt kallor i färger så som denna på bilden är väldigt exklusiva och inte så vanliga . Om jag räknar på priset så får jag de till ett styckpris på ca 60 .- och de skulle jag inte säga är ett överpris :) Kallor ligger sällan under 55 :- i denna storlek :)

    Superfin bukett , så fin i sin enkelhet :D
    Ja, det är verkligen en superfin bukett, enkel och väldigt intensiv i färgen - me like!! Men vilken tur att jag inte vill ha kallor då när de är så dyra! Tungan ute
  • amerika
    emzerus83 skrev 2013-07-02 12:29:24 följande:
    Min fina bukett med rosa rosor i olika nyanser och rosa nejlikor kostade ca 800 kr. Helnöjd med den!!! :)
    Åh så fint med nejlikor!! Det är min blivandes favoritblomma och jag skulle så gärna vilja ha det i buketten.... Nu ser jag att det blir precis så fint som jag trodde!! Tack för att du visade!
  • amerika

    (skrev ett inlägg i morse som svar på det passionsblomman och emseruz83 skrev om nejlikor, men av någon anledning kom det inte med...)

    I vilket fall som helst så tycker inte jag heller att nejlikor är en begravningsblomma, fast den kallas det. Jag har nog inte sett den förekomma på en enda av de begravningar jag varit på.
    Däremot har den oförtjänt dåligt rykte som billig utfyllnad i de inplastade buketterna i livsmedelsaffären, det tror jag har dragit ner statusen på nejlikor. I synnerhet de som är färgade, blå t ex, i studentbuketterna - hua!

    Men som passionsblomman visar, så är nejlikorna varierande och vackra i all sin enkelhet. Jag har faktiskt en bukett med vita nejlikor på mitt köksbord just nu och de pryder sin plats {#emotions_dlg.flower}

  • amerika
    Mrs Torkeli skrev 2013-07-07 20:01:24 följande:
    MIn fantastiska bukett med enbart Phalaenopsis orkideer!! Pris ca 4000 kr 
    Vilken otroligt maffig bukett!!!! Riktigt ståtlig!
  • amerika
    Tooie skrev 2013-10-22 20:00:43 följande:
    Här är min vackra bukett, med olika rosor, pioner och lite annat fint i :) Jag satte även min farmor brosch i för att göra den mer unik och för att min kära farmor inte kunde närvara. Jag betalade ca 2500:- för bukett, tre tärnbuketter, två coursarge (stavning?) och blommor som dekorerade middagen och festlokalen. . . kunde inte ha blivit bättre!
    Jättefin bukett och vilken fin tanke m farmors brosch!

    Var köpte du blommorna någonstans? Det var ju ett jättebra pris och jag letar florist i Linköping! 
    24 maj 2014
Svar på tråden BILD och PRIS på er brudbukett!