Inlägg från: Willow |Visa alla inlägg
  • Willow

    BILD och PRIS på er brudbukett!

    Sara 120707 skrev 2012-07-05 00:14:25 följande:

     



    Våra blommor, en corsage och en lite trädgårdsinspirerad bukett med bl.a. kaprifol, clematis, prärieklockor och lammöron.


    700 :-


    Ah vilketn jattefin bukett och bra pris!!
  • Willow
    Sara 120707 skrev 2012-07-05 00:36:45 följande

    Va kul att du tycker de!


    Den blev väldigt "mjuk" och väldigt "jag", är inte så mycket för perfekt ordnade rosenbuketter


    Haller med dig dar, jag tycker rosor ar valdigt vackra, men passar inte for min bukett. Jag vill ha en som ser lite ut som en vild bukett, som man plockat bland vilda blommor och fran tradgarden. Det ser ut som att du hade en morklila scabiosa ocksa? Jag ska ha ljusare lila scabiosa i min bukett och luktarter mm, min mamma ska gora den. Ska visa henne din bukett som inspiration!
  • Willow
    sofiasmamma skrev 2012-07-05 16:22:05 följande:


    Jag gjorde min egen bukett med blommor från egen trädgård, men jag köpte rosor, blåklint och sidenband så total kostnad kanske blev 90 kr.


     


    Det är pioner (som fortf. var väldigt knoppiga på morgonen), prästkragar, rosor, blåklint, daggkåpa, iris och ett par kvistar doftschersmin (en impuls i sista minuten som jag inte ångrar


    Vilken jattevacker bukett du fick ihop, den ar verkligen superfin och vilken tur du har att du hann fa sa pass mycket blommor i din tradgard i tid till brollopet!  
  • Willow

    Har ar min bukett som min mamma gjorde at mig (hon ar inte florist, men har grona fingrar). Jag ville ha en rustik och lantlig bukett som sag ut som att den var plockad fran tradgarden och det vilda. Den har luktarter, scabiosa, blaklint, brudsloja och vilda grasstran fran tradgarden. Tanken var att vi skulle ta luktarter fran var egen tradgard med eftersom sommaren inte vart sa generos med varme och sol sa fick vi bestalla mer blommor an vi tankt oss. Tror vi sammanlagt spenderade ca 2200 kr pa blommor, dyrast var luktarterna, men da var det blommor till tre brudtarnor, brudnabb, bordsdekorationer (blandat med vilda blommor) och tartdekoration och till tre 'boutonniers' till brudgum och tva  bestmen.
    OBS - jag ager ej rattigheterna till detta foto utan det kommer fran var fotograf Philippe Rendu http://www.philippe.se/


  • Willow
    Jalle skrev 2012-07-26 16:18:52 följande:
    Jättefin bukett Willow! Och jag blev väldigt nyfiken på din klänning, har du lagt ut den i någon klänningstråd?
    Tack
    Har inte lagt ut bilder fran fotografen annu pa klanningen, bara bilder fran vanner i denna trad, inte super kvalite, www.brollopstorget.se/Forum-8-111/m4040980.html
    Ska lagga ut officiellt foto i 'visa din klanning' traden sa snart som mojligt, vill bara kolla att det ar ok att anvanda bilderna (vet inte hur sant har fungerar med rattigheter osv)
  • Willow
    M040812J skrev 2012-08-07 16:57:15 följande:


    800kr för min kolonilottsbukett ;) Supernöjd!
    Vilken läcker bukett - verkligen annorlunda och sa fint med bären mixad i buketten ocksa! Roligt att se nan med nanting som inte alla andra har!
  • Willow
    Jalle skrev 2012-08-13 19:24:37 följande:
    Min brudbukett. Köpte rosor och brudslöja, resten är från trädgården, och band den själv. Gjorde en corsage till min man också. Kostnaden hamnade kanske på 300-400 kr inkl. floristtejp, floristnålar, sidenband och corsagenål (vet inte exakt eftersom min mamma köpte rosorna).    


    Ahhh vilken harlig och vacker bukett - den ser ut som den ar bunden av en florist! 
  • Willow
    annakajsabritta skrev 2012-08-21 16:27:28 följande:


    Såhär såg min bukett ut som jag hade i lördags. Jag gjorde den själv och blommorna kostade ungefär 400 kr.
    Wow, vilken harlig bukett! Det ar sa roligt att se flera brudar som gjort sina egna buketter och dem ar sa fina allihop! Jag ar nyfiken pa din klanning ocksa, det lilla jag kan se sa ser den jattefin ut ocksa, har du lagt ut nan bild pa den i 'visa dig i din klanning' traden? *hint hint*
  • Willow
    Sarus skrev 2012-09-05 16:19:41 följande:


    Detta var min bukett. På bilden är den dock 2 dagar gammal, men lika fin ändå tycker jag! Kostade 1000 :-


    Ah vilka harliga farger du har blandat i buketten, verkligen superfint! Och den ser otroligt frasch ut for att vara 2 dagar gammal pa bilden!
  • Willow
    operfekt skrev 2012-09-11 11:33:00 följande:


    Här ser man ganska bra hur min brudbukett såg ut =) Den innehöll lila nejlikor, ljuslila rosor, lila hortensia, prärieklocka och blåbärsris. Ska se om jag hittar någon bättre bild sen när jag fått alla bilderna från fotografen. 

    Har inget pris på bara buketten dock, då jag köpte blommor till buketter,
    (brudbukett, 2x tärnbukett, 1 näbbukett & 3 corsage) samt till bordsdekorationer.
    Sen fixade en floristvän buketter/corsage & bordsdekorationerna fixade vi själva,
    vi fick massa blommor över också. (40 nejlikor, 20 rosor, samt en del prärieklocka)
    Men för allting betalade vi 2000 kr.
    Vilken harlig bukett! Jag gillar verkligen att ni blandade med blabarsriset!
  • Willow
    pulmonate skrev 2012-09-17 18:04:44 följande:

     



    Verkligen underbar bukett, sa annorlunda och sa val stylad! Passar ihop med miljon, din klanning och temat - sa val genomtankt!
  • Willow
    silvertern skrev 2012-10-10 10:16:43 följande:
    ville ha en bukett som passade till vårt rustika tema och trots strul med blommor som dom glömde beställa så blev den precis som jag ville ha den :) kostade ca 1200 kr.


     
    Superfin bukett!!
  • Willow
    CarolinZ skrev 2013-06-06 23:00:48 följande:
    Här är min fina pionbukett,

     



    dagen efter bröllopet.

    Vi betalade 800kr för brudbuketten och tre enkla tärnbuketter som bestod av en ensam pion och någon sorts gräs, ombundet med rosa sidenband.
    Valdigt vacker bukett! Jag alskar pioner, dem ar saaa fina! 
  • Willow
    Doofie skrev 2013-06-12 10:54:18 följande:
    Här är min bukett och bordsdekorationerna. Två handledsblommor (dessa var dock inte så jättefina) och två corsage, allt för ca 3000. Krukorna i bark hade vi köpt själv innan. Var supernöjd! Passade mycket bra till vårt vinterbröllop med lite rustikt "trätema" :)


    Ahhh vilka harliga blommor! Du fick verkligen till perfekta vinterbrollopsblommor. Ar normalt inte ett fan av vita blommor till brudbuketter, tycker det kan se trist ut, men det ar verkligen vackert nar det ar mixat som dina, med mer gront och lite rustikt som mjukar upp det och ger mer liv!  
Svar på tråden BILD och PRIS på er brudbukett!