Inlägg från: Tokig |Visa alla inlägg
  • Tokig

    BILD och PRIS på er brudbukett!

    AngelicaSTHLM skrev 2012-07-06 11:41:46 följande:
    En bukett liknande denna tänkte jag ha på vårt bröllop i februari. Fick prisförslag på en bukett till mig, en till min dotter (8 år) och corsage till mannen för 800 kr, våra söner kommer hålla i ljuslyktor då vi viger oss utomhus.
    Är barnbuketten och corsagen också brudslöja för isåfall låter faktiskt 800 kr väldigt dyrt! Brudslöja är en av de billigaste blommorna och finns året runt. Bindningen i buketten du visade är ju relativt enkel (handbunden) så det kommer inte så mycket för floristen. Hade jag varit du hade jag frågat hos någon annan.

    I övrigt - SUPERFIN bukett. Jag älskar den stilen och funderade själv väldigt länge på att ha endast brudslöja. Blir så luftigt och romanstiskt!
  • Tokig
    Oonah skrev 2012-08-22 10:04:15 följande:

    Här är min broschbukett, som numera ligger på en hylla i vardagsrummet. Jag tillverkade den av gamla 40-, 50- och 60-talsbroscher, en berlock med våra bilder i och en gammal duk som min mormorsmor virkat en gång i tiden. Hela buketten gick nog på cirka 2500 -3000 totalt. Men då kommer den alltid att finnas kvar och se exakt ut som den gjorde på vår bröllopsdag! Glad

    Min dröm är att den någon gång kommer bli använd igen av något barn eller barnbarn. Eller barnbarnsbarn. Flört


    - May everything beautiful and best be condensed into this Email. I sincerely wish you happiness, cheerfulness and success.
    Helt underbar! Hur fick du tag i broscherna?
  • Tokig
    Minuz skrev 2012-09-18 12:24:38 följande:
    någon som vet vad styckpriset på amaryllis brukar ligga på?
    Senast jag såg tror jag de kostade 35 kr
  • Tokig

    Här är bilder på min fina bukett tagna av vår fantastiska fotograf Moro Mou photographer, www.moromou.se/ eller Moro mou photographer på facebook.



     


  • Tokig

    Just ja, i medaljonen står: "Om alla dagar var som denna skulle jag vilja leva i tusen år. - Jason Diakité"


    Alltså ett citat från Timbuktus låt Allt Grönt.


    Det var samma medaljong i min och min tärnas bukett och i brudnäbbens blomkorg. Medaljonen satt i ett halsband som vi alla har som minne. Även min mamma och en god vän som höll vigseltal fick ett halsband.


     

Svar på tråden BILD och PRIS på er brudbukett!