Inlägg från: Cattis77 |Visa alla inlägg
  • Cattis77

    BILD och PRIS på er brudbukett!

    Har gått igenom alla bilder nu (kunde tyvärr inte se alla av någon anledning) men hittar inte en enda bukett byggd av Liljekonvalj. Det är min önskan, en ganska stor droppformad bukett av liljekonvalj, lavendel och ljuslila rosor...men vet inte om det går att göra, eller vad det skulle kosta. Ska åka och titta på buketter  snart tänkte jag, har bara inte hunnit än. Jättefina buketter förresten, verkligen ! :)

  • Cattis77

    Nu har jag hittat min inspirationsbild :) En sån här bukett vill jag ha, fast ska byta de röda rosorna mot ljus lila :) Liljekonvalj är så otroligt vackert tycker jag.


  • Cattis77

    Har just varit och beställt min bukett. En droppformad i hållare med Liljekonvalj, lila rosor (Ocean song) och hjärtan på tråd, samt tärnbukett med rosor och brudslöja samt två corsager (stavning?) med 1 kvist liljekonvalj och 1 ros i varje. Tillsammans skulle det kosta någonstans mellan 2000-2500 kr.

  • Cattis77


    Liljekonvalj, Ocean song (rosen), hjärtan på tråd. Denna bukett, en mindre till tärnan innehållande Ocean song, brudslöja och hjärtan på tråd, plus två corsager (stavning?), med ocean song, liljekonvalj och hjärtan på tråd, kostade mig sammanlagt 1750:-
Svar på tråden BILD och PRIS på er brudbukett!