• In Wonderland

    Fler som väntar på möhippan...

    Nu börjar det närma sig vårt bröllop och jag känner på mig att min möhippa kommer att ske snart... Jag älskar överraskningar samtidigt som jag hatar dem. Haha vill liksom bli överraskad men vill samtidigt ha kontroll. Nu är det lördag och jag undrar om tjejerna kommer idag. Blir tokig av att inte veta. Jag har iallafall rakat benen ifall det sker :) Vet att jag inte borde, men försöker luska ut när det ska bli. Berättar att jag tänkte ta en lååångpromenad idag men det var inga reaktioner på det, så kanske blir det inte idag trots allt. Fler som går och väntar nervöst?? Glad

  • Svar på tråden Fler som väntar på möhippan...
  • danicalifornia

    vi har 8 veckor kvar till bröllopet, o visst går man spänt o väntar!!! vi ska åka ner till ängelholm där vi gifter oss 2 veckor innan bröllopet så tekniskt sett är det bara 6 veckor!!!

  • Blivande fru Swärdh

    Också 6 veckor kvar!!! Min tärna är som jag och gillar inte den typ av möhippor där man gör blivande bruden till åtlöje så jag har inget att oroa mig över, det kommer bara bli roligt! :)

  • Lysdioda

    Jag gjorde samma sak i går, men att fräsha till benen och här sitter jag nu och väntar och undrar vilken tid jag ska sluta vänta. Tio kanske??


     


    Är misstänksam mot de allra flesta, inklusive sambon, som jag tror vet mer än jag gör :)

  • jenniejummie

    När brukar det vara möhippa? Alltså brukar den vara en vecka innan bröllopet eller en månad? när ska man börja raka benen? Flört
    Jag är nästan mest nervös över att det INTE kommer bli ngn möhippa. tänk om min tärna inte planerar ngn?! Hur ska man kunna luska?

  • mysan33

    hej. jag har bröllop om 2veckor. idag föreslog min sambo att vi skulle åka iväg utan direkt anledning, väldigt tidigt. så misstänker att det är idag så klätt mig fint och laddat väskan med smink. ska bli kul att se vad det blir=)

  • Piiiip

    Om min magkänsla stämmer så händer den idag... frågan är bara när... Suck, hatar att vänta så här utan att veta.

  • In Wonderland

    Min blev inte idag haha. Rakat benen i onödan Flört Nästa helg vet jag också att det inte blir så det är nog två veckor bort för mig. För er som tror sig bli hippade idag, ni måste berätta hur det gick!

  • forceprincess

    Jag kommer nog få 2 möhippor. En som mina tärnor fixar och sen har vi en tradition på mitt jobb att ordna möhippa. Vet inte vilken som blir pinsamast Skäms Är aningen misstänksam mot allt och alla. Går hemma och är mammaledig så på jobbet har dom de väldigt lätt med planeringen.
    Tror dock att de kommer mkt närmare bröllopet (9 juli), det är så mkt annat som händer nu.

  • Jossis81

    jag fick min första hippa förra helgen. Mina arbetskompisar hade ordnat en tvådagarshippa! helt otroligt roligt!! Å jag va absolut inte beredd eftersom vi inte gifter oss förrän 6 augusti.

Svar på tråden Fler som väntar på möhippan...