Inlägg från: Freakie |Visa alla inlägg
  • Freakie

    Malmö brudar 2011/2012

    Syrinx skrev 2011-05-19 18:30:28 följande:
    Absolut! Välkommen till tråden och till Malmöträff, om du kan! Var på Österlen bor du? Blir det bröllop där också?

    Vad gäller bröllopsfikaträff så verkar det som att Kungsgatan är ett bra fikaställe och att vardagar är svårt, åtminstone för Freakie, samt att ett par brudar är uppbokade fram till 25 maj. Vad sägs om nästa helg då? Lördag 28e eller söndag 29e? Hur är de dagarna för er? 

    Det blir ju jättemysigt! Ett gäng blivande brudar och två små barn!  
    Både 28 och 29 funkar för min del
  • Freakie
    mikaela86 skrev 2011-05-20 23:37:03 följande:
    Jag jobbar den 28:e och den 29:har vi kalas för lill killen annars så kan jag mycket på dagarna är rättså flexibel fram till 16.00 då jag börjar jobba dde flesta dagar!!
     Jo jag kom på en annan grej, är det någon som kommer sova på hotell i Malmö på sin bröllopsnatt?? Och vad för hotell har ni valt i så fall och varför valde ni det?? Vi har kollat upp lite med Mäster Johan och deras Bröllopserbjudande verkar lockande, bodde på Renaissance i höstas då min sambo fyllde år och det var helt underbart ville dock inte bo på samma hotell nu, vill ha något nytt och outforskat!!
    Från den 30:e så kanjag efter 17 på vardagarna, men det är kanske lite sent för de av er som har barn?

    Vi har bestämt oss för att prioritera bort hotellövernattning. Kommer att åka iväg på bröllopsresa ondagen efter bröllopet. Så på bröllopsnatten sover vi hemma
  • Freakie

    RiNa: Kom precis på en sak, kan inte du som TS lägga till uppgiter på oss i det första meddelandet? Typ namn, ålder, barn, vigseldatum och plats? Jag är ganska glömsk så kommer inte riktigt ivåg vem som gifter sig när Flört

    Jag kan börja:

    Freakie, 28 år, inga barn än, gifter oss borgerligt 30:e Juli på Malmöhus slott, festen hålls på Wega Restaurang

  • Freakie

    Idag har vår cake topper kommit, underbart söt:


    Ebay är bra!
  • Freakie
    Doris skrev 2011-06-09 12:12:01 följande:
    Freakie: Jättefin! Hade kunnat tänka mig en likadan. Får jag fråga vad du fick betala för den?
    Har för mig att det blev ca 240 med frakten, levererades inom ca 2 veckor.
  • Freakie

    ninen: Stort grattis!


    Doris: Måste dock ge dig ett varnande tips gällde ebay, det är beroendeframkallande

  • Freakie
    Syrinx skrev 2011-06-14 10:39:44 följande:
    Hej fru Ninen!!! Vad härligt det låter, stort grattis till att vara gift! Jag ser fram emot lite bilder

    Ja hörni, hur blev det med fikat? Ska vi ta det till helgen kanske?

    Idag ska fästmannen och jag gå till David Butler och kolla lite på vigselring! Hurra! Det blir nog också en tur till en klänningsaffär eller två, jag hoppas på att det finns lite modeller med båtringning så jag får se hur jag passar i det. Fästmannen ville också kolla på kostymer. Mysig eftermiddag! 
    Fika låter fortfarande trevligt, jag kan i helgen så vitt jag vet. Om det inte är så att det är möhippedags. Fick nämligen ett paket på posten igår, utan avsändare men med en prickig klänning... En lapp med lite instruktioner om vad jag skulle göa om klänningen inte passade med inte mer än så... Spännande!

    Suck, fick sent igår kväll reda på att mina specialbeställda skor inte kan leveras. Jag får pengarna tillbaka men är nu 6 veckor innan bröllopet utan skor... Så då blir det till att börja leta igen. Vill helst inte ha ett par vita skor då jag aldrig kommer att använda dom igen. Är ute efter ett par silverfärgade men det verkar lite lurigare att få tag på... Får väl ge mig ut i brudbutikerna igen och sen vad som finns... Tack tacksamt emot alla tips ni har på bra skobutiker i Malmö!
  • Freakie
    Doris skrev 2011-06-17 16:12:40 följande:
    Hej på er!

    Är det någon av er som redan varit och provsmakat tårtor :) Tänkte höra om ni kan rekommendera ett ställe med goda tårtor som inte tar hela bugeten i anspråk.... Vi vill gärna ha en maffig chokladtårta.
    Konditori Katarina hade en riktigt god chokladtårta, chokladtrippel har jag för mig att den hette. Var ganska rimligt pris men vi tyckte den var lite för mäktig. Om du åker ut till konditoriet som ligger på Sallerupsvägen så kan man få gratis smakprover, men ring i för väg
  • Freakie

    Är det någon av er som har varit över i Köpenhamn den senaste tiden? Tydligen så ska skoutbudet där vara mycket bättre än här hemma och jag är på jakt efter nya skor... Men hade gärna velat ha lite tips på affärer innan jag drar iväg.

Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012