• Theka

    Malmö brudar 2011/2012

    plin: Nä, vi kommer ha en klassisk E-borsplacering. Vi har rätt mycket blandat folk men vill försöka hålla ihop dem. Öar, eller runda bord känns så exkluderande  - hamnar man vid ett "tråkigt bord" är man körd liksom. ;)

  • Theka
    plin skrev 2011-05-12 09:21:43 följande:
    ja, men ni slipper nog ändå ta undan borden. skönt det. och det blir inte så himla trångt!

    jag har förresten roat mig med att göra en liten ritning av lokalen och borden.  

    hur har ni förresten tänkt göra med dukar? 
    Vi kommer köpa Knoppa-lakan (19 kr st, vi behöver 13 st) på IKEA. Först hade vi tänkt hyra dukar me det slutade på över 800 spänn så vi skippar det. Vi har köpt två tapetrullar som vi ska ha som bordslöpare. Borden är så pass smala (70 cm) att det räcker att dela en tapetrulle på längden (blir ungfär 26 cm breda) och sedan ska den tapeten få återkomma i festhäftet och på konservburkarna jag håller på att spara för att ha som miniblomkrukor och pennhållare (till bröllopsbingot) på borden.
  • Theka
    1995 11 17 skrev 2011-05-12 12:55:49 följande:
    Vilka fantastiska idéer du har!!
    Tapetrulle som löpare, så perfekt!!

    Jag såg oxå ditt fina brudpar på första sidan med pyssliga medlemmar. Och en tjej har gjort helt fantastiska blommor, dem skulle jag väldigt gärna vilja ha "receptet" på.
    Ja, och billigt! Men cred till BT för det var här jag såg tipset först. Vilket färgtema har ni? 
  • Theka
    1995 11 17 skrev 2011-05-13 11:49:53 följande:
    Vi har som färgtema mörkrött och guld med inslag av grönt. Framförallt är det min klänning som ska vara mörkröd. Pappert jag köpt och ska göra alla kort och festhäfte av är vaniljvitt och ska använda guldfärgad stämpel och penna och papper med guldmönster att dekorera korten med. Och jag har köpt mörkröda hjärtan som ska sitta två tillsammans på vart kort. Tänker just nu att det blir nog att jag målar små glasljuskoppar röda och sätter på gulddekorationer på dem och röda servetter.
    Du vet att de har röda värmeljushållare på Holmåkra va? Flört Fast de går nog inte att göra så mycket med, det är de där låga, enkla från IKEA.
  • Theka
    Freakie skrev 2011-05-12 23:04:25 följande:
    Ibland så verkar vissa idéer vettigare under planeringsfasen...

    Igår skar jag och min brudtärna till tapet i A4 stora bitar, ska ha det som "omslag" till festprogrammen. Oj, sicken tid det tog! Men bra blir det förhoppningsvis när det är klart!
    Jag ska sätta mig och göra samma sak snart. Jag funderar på om jag vågar försöka dela hela rullen på hälften först på något vis, alltså medan den är ihoprullad. Sedan har jag en sådan pappersskärarmanick så jag behöver inte sitta med någon sax men den är bara dryga 30 cm bred.
  • Theka
    1995 11 17 skrev 2011-05-12 12:55:49 följande:
    Vilka fantastiska idéer du har!!
    Tapetrulle som löpare, så perfekt!!

    Jag såg oxå ditt fina brudpar på första sidan med pyssliga medlemmar. Och en tjej har gjort helt fantastiska blommor, dem skulle jag väldigt gärna vilja ha "receptet" på.
    Var det blommarna bredvid min cake topper du menade? Hon länkade till beskrivningen i samma tråd:
    www.origami-instructions.com/origami-kusudama... 
  • Theka

    Jag skulle också kunna tänka mig en träff men behöver kanske ha med mini-me då ;)
    (eller ja, mini-pappan snarare för mig är hon då inte lik) 

  • Theka

    Min dotter är 19 månader så hon är inte sådär jätte fik-vänlig hehe, men man kan ju fika på väl valda ställen kanske ;) Jag och sambon delar 50/50 på föräldraledigheten så beroende på dag kan jag fika själv också.

  • Theka
    Syrinx skrev 2011-05-18 14:35:16 följande:
    Åh, men det kan bli jättemysigt med henne med ju! Det gör ingenting alls! På Kungsgatan i Malmö brukar det ofta vara föräldrar med småbarn, och dessutom har de gott fika Så det är kanske ett alternativ, eller vad säger ni resten?
    Bahahaha! Vi bor granne med det fiket. Då kan vi smita hem snabbt och lätt om det blir outhärdligt ;) Eller så får alla köra en doggy bag på fikat och gå hem till oss, hahaha.
  • Theka

    Jag jobbar dessvärre hela den helgen. Men det blir kanske fler träffar.

Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012