• RiNa

    Malmö brudar 2011/2012

    Freakie skrev 2011-04-17 16:32:06 följande:
    Så nu är hindersprövningen postad! Skrattande
    Vad roligt! Känns som ett sort steg va?
    Idag efter jobbet har vi varit i lite parker och kollat vad som kan tänkas grön och fint i februari. Är det snö är allt fint men måste ju ha en backup plan. =)
  • RiNa

    Det lutar åt Pildammsparken som var lite grön iaf. Tittade lite på slottsparken oxå men där var inte lika mkt grönt att välja på tycker jag. Hade helst velat bli fotad vid brofästet men är det inte snö så blir bilderna lite gråa och tråkiga, tyvärr. Har du några tips? =)

  • RiNa

    Var iväg idag och tittade på ett par kyrkor. St: Pauli var helt klart en vinnare. Fästmannen blev helt betagen så jag tror vi bestämt oss =)

  • RiNa
    Freakie skrev 2011-04-19 19:48:20 följande:
    St Pauli är som sagt en jättefin kyrka. Jag gick i skolan där omkring när jag var liten och har därmed firar alla avslutningar där. Hade vi inte bestämt oss för borgerligt så hade den kyrkan helt klart varit ett av toppalternativen
    Ja den enda invändningen jag har är att den är lite sliten men som min m2b sa så kommer inte gästerna att titta på väggarna utan på oss haha (förhoppningsvis)
    Jag har varit lite orolig att kyrkan kommer att kännas tom då vi inte kommer ha så stor bröllopsfest men jag fick inte det intrycket av St Pauli.
    Har mailat kyrkan nu för att boka så nu väntar vi bara på svar :)
  • RiNa

    Wellness mässan är söndagen den 8maj =)
    Fotografen vi funderar på ska vara där så vi ska gå dit för att se om vi klickar med henne.
    Har äntligen fått svar från St:Pauli men tyckte svaret var lite skumt, de skrev "Vi kan ha ett bröllop här. Tiden är
    15.00" Har ni andra Paulibrudar fått samma svar? Vi vill gärna ha vår vigsel tidigare för att hinna fotas innan mörkret faller på. Vi vill fotas efter vigseln.  

  • RiNa
    mikaela86 skrev 2011-04-26 20:40:40 följande:
    Jag ringde till Pauli kyrka istället för att maila, kan vara lite klurigt att komma fram men kändes ändå bättre att prata med dem.
    Vi kommer att fotas innan vigsel så att gästerna inte får vänta så värst mycket på oss, har varit på bröllop med låång väntan.
    Har föresten hittat MIN klänning idag, den första jag såg wiii =)) en riktig prinsess klänning!! 
    Hur dags har ni er vigsel? Vad kul att du hittat din klänning =). Var? Bild?
  • RiNa
    Theka skrev 2011-04-26 21:24:00 följande:
    Vår vigsel är också kl 15 (i St Pauli). Vi kommer liksom mikaela86 fotas innan vigseln - dels för tiden och dels för att jag vill vara som snyggast till fotona, hehe. Efter vigseln kommer vi väl ha ris i håret, lite halvrasad frisyr av alla kramar och inte minst sjöblöta kinder och lite halvtaskigt smink för jag är övertygad om att jag kommer böla ögonen ur mig där framme. Skrattande
    Håller med dig om alla argument för att fotas innan. Dock har jag en m2b som är skrockfull och inte vill se mig i brudklänningen innan vigseln. Svårt det här alltså =)
  • RiNa

    Theka: Hahaha ja det låter inte så bra. Nej bara skojja, det kommer gå superbra för er. I min vigselring är det 13 diamanter men det hade han inga problem med. Tror mer det är en fixidé han har men det är svårt att få honom att släppa det. Glad

  • RiNa

    Bröllopsmässan är på Wellnes room och man måste förhandsköpa biljetter som jag förstått det.
    M2b ringde kyrkan idag och fick den bokad, så skönt men får väl både dubbel och trippel kolla allt ju närmare datumet vi kommer =)

  • RiNa

    Freakie: Vad skönt att den oxå är fixad. När var det ni skulle gifta er?
    Är det någon som har bra tips på frisör?

Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012