Inlägg från: Bride2Be12 |Visa alla inlägg
  • Bride2Be12

    Malmö brudar 2011/2012

    Ännu en malmötösa! Vi gifter oss 12 maj 2012 i Fosie Kyrka, och jag är rent snurrig av allt som ska fixas, men kul är det!

  • Bride2Be12

    Ni som beställt tårta hos Evas hembageri, har ni bilder kanske? Hur smakade tårtan och hur är priserna?

  • Bride2Be12
    Freakie skrev 2011-09-11 15:31:18 följande:

    Vi beställde tårta från Evas hembageri och var helnöjda


     


    Hittade just ingen bättre bild än denna. Jag tyckte tårtan var underbar god. Vi valde att ha vår mousser (hallon och citron) ihop med sockerkaksbotten täckta med vit marsipan. Tårtan kostade 35kr/bit, vi fick betala 250 för utkörning till Malmö och 500 i desposition för tårtställningen.



    Guuuud va fiin! Och den ser mer än smarrig ut! Mums....Tack för infoSolig  Hur länge innan ert bröllop beställde ni? Var ni där på provsmakning innan?
  • Bride2Be12

    Tänkte höra med er om ni har några tips på dekorering och liknande? Jag har nämligen tänkt påbörja inhandling av dekorering ganska snart, mest för att jag älska r sånt, men jag har inte direkt några idéer själv. Vårt färgtema är vinrött och champagne. Dekoration har vi inte bara tänkt att ha på borden men också å¨väggar och i själva lokalen. Någon här inne som har tips?

  • Bride2Be12

    Det känns som tråden har avstannat lite Drömmer

    Jag tycker jag har stannat av och blivit jätte förvirrad i planeringen. Än så så är vi klara med;
    -Kyrka
    -Festlokal
    -Brudklänning
    -Frisör
    -Hotell till bröllopsnatten
    -Musik till fest (DJ)
    -Fotograf

    Dukning är smått planerat, men inte inhandlat. Det känns trots detta att jag/vi inte kommit någonstans i planeringen. Hur ser det ut för er??? När är det förresten man ska gå igång med hindersprövningen?

  • Bride2Be12
    RiNa skrev 2011-11-21 11:37:23 följande:
    Vad är det för DJ nu bokat? Hindersprövningen är giltig 4 månader och tar någon vecka att godkännas. När gifter ni er? Tycker jag blir mer och mer stressad ju mer jag gör och ju längre vi kommer i planeringen. Konstigt va?
    Jag k¨nner precis likadant! Det är en DJ vi känner som spelar på ett par klubbar lite runt omkring i Köpenhamn, så det blir "kompispris"Skrattande 
    Ok men då kanske jag kan skicka in Hindersprövningen i slutet av Januari? Vi gifter oss 12 Maj... 
Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012